Poet gyorsulás

Poet•  2019. február 20. 17:09

Az utóbbi időben 2-3 panasz is érkezett a Poet sebességére, és mi magunk is tapasztaltunk időszakos lassulásokat, ezért méréseket végeztük, hogy megtaláljuk a probléma forrását. Több helyen is sikerült optimalizálnunk a Poet motorját, és mérhető gyorsulást értünk el a segítségével. Ha valami a változtatások miatt mégsem úgy működne, ahogyan eddig megszoktátok, kérjük, jelezzétek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Sokcsok2019. december 23. 11:09

Írtam, a kapcsolat rovatba, de innen nem tudom mi lehet az igazi ok! :)
Legyen Boldog karácsonyuk! "Sokcsók"!

Sokcsok2019. december 23. 11:02

Igazából,meg kell jegyeznem, rosz a programjuk és mesterséges torlódást produkál! Sorolom indokaim : 1 Majd két hét volt a regisztrációm, mire kaptam visszajelzést a mailomra.
2:Nem értem miért nem használhatom álnevem, mikor látom, jó páran megtehetek?A valós nevem sincs a szerzők között! Mint ha nem is léteznék az oldalon? 3: Beküldtem a "Jelkép" c. versemet.Majd mikor lehetett, küldtem a "Pipacs!" c.-űtAzt írta programjuk, Kattintsak oda ha szerkeszteni akarom versem az elfogadáshoz.Vártam,vártam, majd mikor visszanéztem, Acím alatt Az elfogadás mezőben a másik verset mutatta. kijavítottam, válaszul közölte, sikeres volt a javítás, de továbbra is azt közölte, elfogadásra vár az első még. Magam találtam ki ,hogy talán helyesírási hiba? Nos igen Az office sem jelezte gépemen, de az eiffelt kettő f-el kel írni! Kijavítottam a szerkesztésnél, de ott már nincs mentés, avagy, újraküldés!???? És ezt nevezem mesterséges torlódásnak, mert sose kerül elbírálás alá,elé! Azért Boldog Karácsonyt kívánok önöknek!