Poet fejlesztési hét - második nap

Poet•  2009. április 7. 08:12

A kérdőívben többen jeleztétek, hogy szeretnétek, ha kedvenc alkotóitok új verseit könnyebben meg lehetne találni. Ennek érdekében mostantól nem csak verseket, de felhasználókat is kedvencnek lehet majd jelölni, és kedvenc alkotóitok új verseit egy külön menüpontban követhetitek majd nyomon.

Ez az új menüpont nem csak a kedvenceitek megtalálásában segít majd, hanem egyfajta kiindulási pontként fog szolgálni az újdonságokhoz. Megtalálhatod majd itt a verseidhez érkezett új hozzászólások listáját, valamint az adatlap helyett itt informálódhatsz majd arról, hogy beküldött versed milyen stádiumban van. Az esetleges szerkesztői üzenetek szintén itt kapnak majd helyet. Az adatlap a továbbiakban inkább csak azt a célt fogja szolgálni, hogy mások információkat szerezzenek rólad, vagy kapcsolatba lépjenek veled.

Azt szeretnénk, hogy a felhasználók kedvencnek jelölése ne adok-kapok alapján történjen, hanem mindenki azokat jelölje kedvencnek, akiknek verseit valóban követni szeretné. Ennek érdekében úgy döntöttünk, hogy a kedvenc felhasználók listája nem lesz publikus.

Az új funkció a nap folyamán élesedik. Amennyiben ötleted vagy kritikád van vele kapcsolatban, esetleg hibát találtál, itt jelezheted!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!