Moderálás

Poet•  2008. május 16. 16:32

Az utóbbi másfél hétben jelentősen megnövekedett a moderálandó hozzászólások száma, mind a régi, mind az újabb tagok részéről. Mivel voltak olyan napok, amikor a vers elfogadás helyett kizárólag a moderálás vette el minden időmet, új fejlesztéseket kezdtünk el a hasonló problémák megelőzése érdekében.

A Társalgóban és a verseknél a hozzászólás űrlapok aljára egy új hivatkozás került, amely a fórum használati szabályzatot tartalmazza. A tervek szerint ez a dokumentum folyamatosan bővülni fog ajánlásokkal, illetve a netikett szabályaival. Amennyiben valakinek ötlete van a bővítéshez, kérem, jelezze e-mailben.

A szabályzat kiemelésével egy időben a moderálási rendszer jelentős fejlesztése kezdődött el. Hamarosan új hozzászólás moderátorok fogják segíteni a munkámat. A hozzászólások törlése mellett lehetőség lesz egyes felhasználók hozzászólási jogának átmeneti korlátozására is.

Remélem, hogy az új rendszer segít majd megelőzni az utóbbi hetekben elharapódzott problémákat, és hosszú távon mindenki megelégedésére szolgál majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!