Egyértelműen moderálást szeretnének a Poet tagok

Poet•  2010. április 1. 16:56

"Az utóbbi időben különösen sokan panaszkodtak a vers elfogadási sebességre, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy meghozzuk azt a döntést, ami szinte már az oldal indulása óta folyamatosan érett: mostantól a versek moderálás nélkül, azonnal kikerülnek az oldalra." - írtuk április 1-ei blogbejegyzésünkben. A hír szerint "a lehetőséget véletlenszerűen engedélyeztük a felhasználók 5%-ának", valójában azonban a moderátorok tartottak bemutatót álnéven írt verseikkel arról, milyen hibákkal találkozhatnánk az oldalon, ha a versek moderálás nélkül kerülnének fel. Bár a felkerült versek egyértelműen az extrémebbek közül kerültek ki, mindegyik valós versekből merítette hibáit.

A tréfát sokan komolyan vették, és a hozzászólások alapján egyértelműen a moderálás visszaállítása mellett tették le voksukat. :) Nekik most jó hírrel szolgálhatunk: természetesen továbbra is moderálás után kerülnek fel a versek az oldalra.

Idén nem csak mi vicceltünk meg benneteket, én is megkaptam a magamét: fejlesztőnknek és Colletusnak köszönhetően reggel egy nagy zöld felirat fogadott egy "ukrán hacker csoporttól", amin közölték, hogy az oldalt feltörték, és valami helyi politikust reklámoztak rajta. Szerencsére gyorsan kiderült, hogy csak én láttam ezt, míg másoknak rendesen jelent meg az oldal. :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!