Blogbejegyzés és vers továbbítások

Poet•  2020. június 27. 17:42  •  olvasva: 311

Korábban ha új címet adtál egy már létező blogbejegyzésednek, megváltozott az elérhetősége is, így a máshonnan rá mutató linkek vagy keresőtalálatok elvesztek, és ezáltal olvasókat veszíthettél. Mostantól a régi elérhetőségről automatikusan az újra továbbítjuk a látogatókat, így nyugodtan átnevezheted a bejegyzésedet, emiatt nem fogják kevesebben olvasni.

Hasonló továbbítást vezettünk be a verseknél is. Időnként előfordul, hogy valaki akaratán kívül többször küldi be ugyanazt a verset, mert elfelejtette, hogy pár hónapja vagy éve egyszer már megjelent az a Poeten. Eddig ha felfedeztünk ilyesmit, akkor az egyik példányt egyszerűen töröltük. Mostantól lehetőség van a két verset összekapcsolni, így a megszűnt példány hozzászólásai, látogatottsági adatai és kedvencei a fennmaradó példányhoz kerülnek át, és a törölt példány elérhetőségéről is áttovábbítjuk a látogatókat az új címre.

Első körben 75 duplikációt találtunk és töröltük őket a fenti módszerrel (ha csökkent a fenn lévő verseid száma, az emiatt lehetett), de terveinkben van egy jobb duplikáció ellenőrző készítése is, ami akkor is észreveszi a kétszer feltöltött verseket, ha az egyik pár vesszővel vagy betűvel különbözik a másiktól. Reményeink szerint így már felkerüléskor kiszűrhetjük a duplikációkat, és így mindenki új verset küldhet be ahelyett, hogy véletlenül egy korábbit töltene fel újra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!