3. Poet fejlesztési hét - negyedik nap

Poet•  2017. május 18. 21:05

A 3. Poet fejlesztési hét negyedik napján különböző adminisztrációs feladatok gyorsításán vagy automatizálásán dolgoztunk.

Egy-egy vers címkézése eddig sem volt nehéz feladat, de ha új címkét akartunk létrehozni, és abba minél több releváns verset összegyűjteni, az eddig nagyon lassú folyamat volt. A címke adminisztációs felület fejlesztésével most nagyságrendekkel sikerült meggyorsítani ezt a feladatot, úgy, hogy közben semmit sem vesztettünk a relevanciából. Az új rendszer segítségével ma közel 100 új címkét hoztunk létre és töltöttünk fel versekkel, de természetesen a jövőben is igyekszünk majd minél hasznosabb címkéket készíteni. A kategorizálás segít a látogatóknak jobban eligazodni a versek között, és így még több olvasót jelenthet a műveiteknek.

Az admin feladatok különböző gyorsításai mellett amit lehetett, igyekeztünk automatizálni is. Így mostantól például nem kell külön meghirdetnünk az egyes ünnepek előtt a soron kívüliséget, a rendszer figyeli a dátumokat, és az adott ünnep előtt általában egy héttel maga állítja be, hogy az oda érkező versek soron kívül legyenek elbírálva.

Úgy tűnik, ezen a fejlesztési héten a korábbiakhoz képest kevésbé látványos újításokat készítünk, azonban remélem, hogy hosszú távon ti is érezni fogjátok a fejlesztések pozitív hatását.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

anci-ani2017. május 19. 11:30

Köszönet a sok munkáért a fejlesztésekért, amit a közösen tesztek, megfeszített odaadó munkával!
Rengeteg munkát sikeresen végeztetek ezeken a "fejlesztési napokon"
és előtt is!
Üdvözletem küldöm és további sikereket kívánok! :)

dreaming582017. május 18. 22:03

Mi köszönjük, hogy ennyit dolgoztok értünk (nekünk?)!
Nem a látványosság a lényeg szerintem, hanem hogy gördülékenyebben működjön minden.
Én eddig is szinte "otthon éreztem magam", mikor itt barangoltam. Ha ez a ti munkátok folytán még kellemesebbé válik, az csak hálát érdemel :)