Könnyű kis flört

Perzsi.•  2022. június 26. 13:51  •  olvasva: 103

A rendelő ajtaja hangosan csapódott be mögötte. Szíve szerint saját maga vágta volna be, de megtette helyette a huzat. Huszas évei végén járt. Nem volt kiemelkedő szépség, de mégis vonzotta a férfi tekinteteket. Maga sem értette miért, de így volt. Míg a buszmegálló felé ígyekezett, gondolatai vissza-vissza vándoroltak a rendelőben elhangzottakhoz. 

Fiatal kora ellenére elég komoly gerincproblémái vannak.-mondta az orvos. Nem kertelek, kimondom. Operálni kellene. A lányban meghűlt a vér. De a gerincműtét kockázatos! És hónapokig ágyhoz kötve lenni.... Ki beszélt gerincműtétről? Mellplasztika! Túl nagyok a mellei, s ez árt a gerincének!  Itt egy kollegám névjegye, keresse fel! A lány nem szólt semmit. Nem tudott, pontosabban nem akart. Jobb a békesség. 

A busz  épp a házuk előtt állt meg, mégsem hazafelé vette az irányt. A bevásárlóközpontban kótyagos fejjel sétálgatott le s fel. A pékáruknál figyelt fel először a fiatalemberre. Őt nézte, nem titkolt pillantásokkal. Bármerre ment a sorok között, a férfi kitartóan követte. Ez eleinte imponált a lánynak, később azonban feszengeni kezdett. Mit akarhat tőlem? Sietve pakolt be a szatyorba, s indult hazafelé. Az ismeretlen kitartóan követte. A lány nem akarta, hogy kiderüljön, hol lakik, ezért tett pár kört a lakótelep körül. Feszültsége nőttön nőtt, ezért úgy döntött, szembenéz a férfival. Hirtelen megfordult, s a követő felé indult. Az azonban nem jött zavarba. Megállt, s mikor a nő mellé ért, rávillantott egy széles mosolyt, majd a sejtelmesen ringó keblek felé intve megszólalt: az mind eredeti?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2022. június 26. 21:15

@S.MikoAgnes: Köszönöm. Tudod a férfiak hitetlenek. Sok mindent nem tudnak elképzelni. Tisztelet a kivételnek. A végzettségem.miatt én is sok esetet láttam. Igaz kisebbítést nem, arról csak hallottam a gyakorlat során, meg egy szobatárstól, mikor kórházban feküdtem sebészeten. De láttam koponyaplasztikát is pl. Sajnálom ami veled történt. Szerintem minden műtét iszonyú.Én legalábbis írtózom mindtől.

S.MikoAgnes2022. június 26. 21:09

Bp . plasztikai sebészet. Sok éve balesetben elszenvedett orrcsonttörés utáni deformitás miatt műtöttek. Életem legborzasztóbb beavatkozása volt.
Hihetetlen miket vállaltak be nők és férfiak szépítészeti célból.
Ilyen is volt, kisebbítés miatt. Nem fantáziálás. Hogy én miket láttam!!!

Perzsi.2022. június 26. 19:54

@skary: Frászt. Komoly vagyok mint a vakbélgyulladás.

skary2022. június 26. 18:54

@Perzsi.: fantáziálllllllllllllsz :)

Perzsi.2022. június 26. 17:10

@skary: Tömény hús-vér. Ha plasztik ja lenne, akkor azt mondta volna a doki, vetesse ki. De a történet szerint a valósat farigcsáltatná le. Namármost ha nem ismerném a történet hátterét,... de ismerem. Ugyanis ez valós történet. Igen, vannak ilyen dokik.

skary2022. június 26. 14:14

áá nem ..plasztik :)