Az SLS 3

Perzsi.•  2020. augusztus 12. 15:45  •  olvasva: 248

A világtanács vezetői épp soron következő gyűlésükön tartózkodtak. A büfé tömve volt különböző emberekkel. Politikusok, zenészek, színészek, bankárok, orvosok,informatikuisok, cégtulajdonosok.  kaszinótulajdonosok.....a szokásos alakok.

Nagy volt a zsivaj, amit néha egy- egy éles női kacaj szakított meg. Igor üveges szemmel nézte a mellette lévő   "cicababát" Gőze nem volt miről csivitel-gondolatai a ma reggeli tőzsdei eseményeknél jártak. A részvényei értéke  rohamosan csökkent. Ki lehet e mögött? Hiszen neki megígérték,  ha "adja" magát a brancshoz, azzal csak jól járhat. Nem csak gazdag lesz, de az is marad, véglegesen. Ezt garantálták neki azok, akik hordozzák magukban az SLS-t. Ha közéjük tartozik, semmi nem ingathatja meg fényes jövőjét. Valami porszem kerülhetett a rendszerbe. No, majd az értekezlet után megkérdezi az egyik fejest. Azt a  pocakos, nagy, vörös fejű, hajú embert. Ha csak ránéz, a hideg kirázza, de ő a biztos jövő biztosítéka.


--Ohio: Központi kutatólabor


Nadja ezt nézd  meg!-kiálltotta  izgatottan Keith. 

-Mit találtál? -kérdezte Nadja.

Egy tölcsérre hasonlító sötét valami van a vörösvértesthez tapadva. Szinte nincs szabad VVT (Vörösvértest-RBC).

Már nem először látom ezt az "élősködőt". Látszólag nem csinál semmit, de feltűnt, hogy ahol ezt láttam, ott a vér vasszintje is jelentősen csökkent. Szinte fuldoklik a  vér. (Alacsony vasszintnél a sejtek oxigénhiányosak. A hemoglobin  szállítja az oxigént.  Vashiánynál csökken a hemoglobinszint, a sejtek "fuldokolnak".)

De ami meglepő, ez a minta egy  híres énekesnőé. Pedig tudomásom szerint az elit nem nálunk csináltat vérképet.

-Kivéve a lecsúszóban lévő, vagy már lecsúszott egyénekét. -mondta motyogva Nadja.


Eközben a világtanács megkezdte az értekezletet. Igor a széke felé igyekezett, de hátulról erős lökést érzett, s már a földön fekve észlelte, hogy valami nehéz van rajta. Majd agyáig ért a sikoltozás. Éles, bántó női hisztérikus kiabálást hallott. Meghalt, te jó ég, az az ember meghalt!

Igor nagy nehezen kimászott a teher alól, mely a földre döntötte. Ekkor látta csak; egy holttest zuhant rá. Tátott szájjal nézte az ismert és elismert orvost, akiből kiszállt az élet. De hiszen az előbb még látta nevetgélni a büfében! -Nem értem. Igor összerázkódott. Mi van ha valami fertőző nyavalyája van? Azaz csak volt. Igor hirtelen nagyon rosszul érezte magát. Már nem volt olyan biztos benne, hogy jól döntött, mikor elfogadta a meghívást a világtanácsba.


Folytatása következik...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2020. augusztus 14. 09:02

@kisspatricia: Köszönöm szépen.

kisspatricia2020. augusztus 13. 18:47

én is várom...

Perzsi.2020. augusztus 13. 05:45

@kevelin: Köszönöm az olvasást!

kevelin2020. augusztus 12. 23:38

Várom