Az érinthetetlen 8.ész

Perzsi.•  2022. május 25. 12:46  •  olvasva: 151

Az ajtóban azonban akadályba ütköztek. Brian állt ott az embereivel. Max már csak a bilincs kattanására eszmélt fel. Lilli pedig a nyomozó karjaiban tért magához. Hiába biztosította őt a férfi arról, hogy figyel rá, minden rendben lesz, a nő egészen eddig a pillanatig nem hitte el , hogy épen megússza mindezt. Nyugodjon meg végre kisasszony!-mondta meleg hangján Brian. A bizonyítékokat is megszereztük, önt pedig a segítő közreműködése miatt minden feltételezett vád alól fel fogják menteni. Lillinek végre volt ideje pihenni. Két napig mást sem csinált, csak aludt. Szerda reggel elindult új munkát keresni. Immár semmiképpen nem irodai munkát keresett magának. Egy újság külsős munkatársként alkalmazta. A sors úgy hozta, hogy most újsagíróként, a turisztikai rovatba kellett cikket írnia. Első állomásként arról a várról kellett írnia, ahol Kemal letámadta. Nagyon rossz érzésekkel vágott neki az útnak, pedig tudta, hogy a múlt végleg lezárult. Vajon tényleg lezárult? -súgta esze egyik része. Nyugi, mindenki börtöbe került, akinek a két jómadárhoz köze volt. -súgta elméje másik része. Szerencsére másik szobát kapott. Különállót, aminek nem nyílt ajtaja csak a folyosóra. Igyekezett jól érezni magát. Bejárta a vár minden zegzugát, elbeszélgetett minden alkalmazottal. Este, a szobájában nekiállt megírni az összefoglalót. Hirtelen ólmos álmosság tört rá. Ez az érzés ismerős volt számára, a lény jövetelét jelezte. Minden idegszálával tiltakozott ellene. Az esze mentegette az ismeretlent, a szíve azonban megsúgta a helyes választ. Óvakodj tőle! Sikerült ébren maradnia. Hogy véletlenül se aludjon el, a laptop után nyúlt. A lény késlekedés nélkül kommunikálni kezdett vele, a keresősávon keresztül. Én vagyok az alfa. Érinthetetlen vagyok. Nem akarsz engem. Miért? 

Nem tudom ki vagy te. Te nem szerelmet akarsz, hanem sexet. Érzelmek nélküli együttléteket. Ezt én nem akarom!-válaszolta Lilla. Nem engedem, nem akarom, hogy többet hozzám érj!

A monitoron a kurzor sokáig  nem mozdult.

Majd megjelent rajta egy kérdés: Mi az a szerelem?


Vége

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2022. május 26. 18:14

@Krisztinka: Köszönöm a biztatást. Igyekszem összeszedni magam.

Perzsi.2022. május 26. 18:14

@skary: Nem vagy egyedül vele.

Krisztinka2022. május 26. 17:23

@Perzsi.: …nem szabad engedni, hogy elvegyék a kedved…ez a te “ játékod” senkinek nincs joga elrontani…

skary2022. május 26. 14:44

nemtom

Perzsi.2022. május 26. 12:23

@Krisztinka: Tudtam volna folytatni még. Eleve hosszabbra terveztem. Elvették a kedvem , ezért gyorsan lezártam a történetet.Köszönöm, hogy olvastad.

Perzsi.2022. május 26. 12:21

@Mikijozsa: Köszönöm szépen Mikibá!

Krisztinka2022. május 26. 11:11

Kár, hogy vége…💛🙂

Mikijozsa2022. május 26. 10:56

mi lehet a szerelem? jó kérdés, s aki nem élte át biztos nem tudja meg sohasem , jó lett a befejezés is

Perzsi.2022. május 26. 10:17

@liketorn: Örülök ha tetszett, és hogy végigolvastad!

liketorn2022. május 25. 18:59

Nagyon nem kóser a szellemekkel saxelni, de amúgy az egész témaválasztás telitalálat! Végigolvastam, nem elvesztegetett idő...

Perzsi.2022. május 25. 18:44

@S.MikoAgnes: Köszönöm szépen, hogy végig figyelemmel kísértél!

S.MikoAgnes2022. május 25. 12:56

Nagyon tetszik a titkos lény felfedése az olvasó számára!
Remek a történethez a cím, drága Erzsike!
Embernek, kölcsönös igaz emberi érzelmekkel teli szerelem "jár"!!!!!
Várom a köv. novellád.