Sziszi blogja

Nagy-Erzsebet•  2015. július 30. 20:55

Öhm

Hegyeket akarok látni Gandalf, hegyeket!   Tényleg hegyeket akarok látni, mióta Rik elment nagyon üresnek érzem magam. Hiányzik. 

Nagy-Erzsebet•  2015. július 15. 23:11

Vers cím nélkül

Tudom,hogy ezt nem szabad most, nem lehet
Mégis mosolyod fogja körbe lelkemet.
A pillanat amikor a tekinteted
Dobbanásra szólítja a szívemet.

Nagy-Erzsebet•  2015. június 13. 21:36

Te

Figyelem a mosolyod,mindíg más,
Néha ábrándos, néha szomorkás.
Pupilládba merül tekintetem,
A nyári szellőt nem felejthetem.

Kezeinknek fonata , elszakadt
Közelséged illata, megmaradt.
Mikor feldereng a régi álom
Csak tartson soká , arra vágyom.


Nagy-Erzsebet•  2015. május 19. 19:51

Pozitívan

Ha az ember  eléri azt az állapotot,hogy mindent pozitívan kezd el nézni illetve él a pillanatoknak....boldog. Boldog akarok lenni.  Boldog vagyok.  Nem szomorít el ha valami nem sikerül, ha valaki nem kedves hozzám vagy bármi, holnap ugyis ujabb nap  virrad ránk.  Új emberek, váratlan reakciókkal...Mindenki hibázik, senki sem tökéletes. De hiába nézzük a negatív részét a dolgoknak, a mai napot kell kihasználni arra,hogy rámosolyogj valakire,hogy megszólítsd,hogy találkozz vele. 

Nagy-Erzsebet•  2015. április 29. 19:28

Una mattina

Kiszipolyozza a boldogságot az emberből az ilyen helyzet....  Egykis üveggömb a barátságunk amiben több a hiányzó vagy repedezett darab mint a normális. Mert folyton elejtjük, folyton  összetörjük és  mindig összeragasztjuk. ..Úgy érzem egy ideje eltűnnek a törött darabok, egyre kevesebb marad.. Most már nincs mit összeragasztani.. Egy reggel alatt elveszett a nagy része....https://www.youtube.com/watch?v=j1Ck42-_btY