I. fejezet

Muzsilevente•  2009. december 6. 01:56

    Apoka-lizis

 

  A vegzet itt kezdodik.Itt a gep elott.Ulsz elotte es minden masrol megfeledkezel.Annyira lefoglalja gondolataid,hogy nem vagy tudataban annak milyen kovetkezmenyekkel jar mindez. Mi is  a szamitogep igazabol? Szamomra egyszeru a valasz: A nep Istene. Es miert? Mert minden informaciot megtalalsz rajta,vasarolni, fizetni,jatszani,hasznos informaciokat tudsz szerezni. Vagyis szorakoztat,es ez a celja tobb mint 6.5milliard embernek,azok az emberek is szamitogepre vagynak akik nem engedhetik meg maguknak,akiknek megtiltjak.

Ez van,en is itt ulok, irok  "hasznos muveletet",probalok veghezvinni. De hany ember hasznalja erre a szamitogepet? Hat ember osztja be idejet es hany el  virtualis eletet? Hany ember tekinti mar,ontudatlanul a szamitogepet a realitasnak? 

A szamitogep mindent tud,mondjak egyesek.Igen, manipulalni tud minket,segit abban,hogy a koznep egyre alacsonyabb szinten taplalkozzon informaciokkal. Vegulis hanyan hasznaljak a szamitogepet azzal a szandekkal,hogy muvelodjenek uj tudast szerezzenek?(tiszteletem azoknak),de a koznep nem ezt teszi! 

................... 

  

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

irenke2010. február 8. 13:19

Levente Kedves!
Jó,hogy itt vagy,máris gyógyitasz jelenléteddel,gondolataiddal,irásaiddal!
Áldás kisérje,látásod,törekvéseid!
Szeretettel:Támogatunk:))

Törölt tag2010. február 8. 11:11

Törölt hozzászólás.

Muzsilevente2009. december 6. 10:36

:)Jah,de sajonos olyan esetnek,eseteknek vagyok tanuja,hogy kulturember bolondult bele a geppbe,s most egyszeruen virtualis vilagot el.
Nem mondom,hogy a szamitogep nem hasznos mert,epp most hasznalom fel a jo oldalat. De nagyon nagyon sok a felesleg, ezt te is tudod.

Törölt tag2009. december 6. 09:41

Törölt hozzászólás.