Övegh Zoltán

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:27

Vakbélgyuszi Május

Elegáns világosféle pulóver dekoltázzsal és Sandra papagájjal érkezik. Ez csipog meg dumál és valahányszor valamit lát, azt a lány képébe vágja. Teljesen mindegy, a kisasszony éppen mit csinál. Viszont olyan, mintha tartósan egy fővel nagyobb lenne a ház.

Le az utcára, onnan meg megint társaságba. A srácok osztálytársak voltak és a társalgó madár beszéde után az elfekvő nővel nézik a kalitkát. Kettő pali elmegy a barátnőik után, a harmadik marad. Pár órányit. Ez még a légyott alatt is csipog, azonban nem beszél lyukat a hasba. Mit esznek ezek?


A hölgy ír valamit, mostanában mi fogyott ki itthonról. Az utolsó fiú is kimegy az ajtón.

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:26

Vakbélgyuszi Április

Elvitte az alvás Sandra-t e hétvégén ruhában. Elszundított, azonban kelés van. Bulimelltartó le és a kismamaféle ruhához választani egy szürkefélét. Kísérlet a hörcsöggel ezúttal. Azok azonban a szülőket illetően csökkentik a kicsinyeik létszámát. Pedig annyira szeretné őket.


Miután megérkezett a diszkóból, hazakísérik ezúttal. Aranyos, apró picikék ezek az akváriumukban. Nézni őket szép, csak nem éri meg biztosan a bennük való gyönyörködés. 


Fürdéshez vetkőzik és búcsút int hörcsögeinek, mivel elképzelhető az üzletbe való visszaadás. Fuvar érkezik kettő óra körül, megfektették. S mivel az áztatás megvolt, a paplan melege hatja át Őt a vasárnapra.

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:25

Vakbélgyuszi Március

Ékszerteknősöket néz Sandra, feláll az akvárium. Sötétkékben, majdhogynem feketében van. Nyaklánc a dekoltázs fölött, az egyik kosár mutatja magát. A bal oldali részben és csak sarokban.


Ezekre jobban kell vigyázni, többet gondozni. Több az ember a közösségi helyeken és csóváló fejekkel találkozik, hogy azok a páncélosok nem lesznek sokáig nála. Egy állatbarát elkíséri, akivel még régebbről szomszédok voltak. Segít megetetni őket az akváriumban.


Amíg ezek a kis aranyos picikék étkeznek, a ruha vízszintesbe kerül és ez a behatolás mozgása. 

Nyíló hóvirág bimbója. Ezen szép teremtményeket valóban nem tudja sokáig tartani, még hálózni sem kell. Megjött azonban legalább, a kikelet!

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:24

Vakbélgyuszi Február

Kutyák napja van és Sandra pórázért keresgél a számukra. Szilikont tesz ezúttal és ahhoz másik fehérnemű kell. Csak kipróbálja, mert nyaggatják a barátai. Traktálják, hogy egészségtelen. A halvány dekoltázsba lóg a hosszúra növesztett haja és e pulóveren sejlik a melltartó. 

Útra újabb pasivadászatra és az ivóban mesél neki a kutyákról. Érkezik az eb számára étek. Bejárva a házat elhangzik néhány anekdota meg tanács. Feltelepedés az ágyra távozás előtt és hallani a kutyák mozgását. Munkához lát ez a barát is s délre hagyja el a lakot. 


Ez a hó búcsúja, de a négylábúak nagy hidegben bejöhetnek a szobába.

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:23

Vakbélgyuszi Január

Sandra fejezi be az olvasást délutánban, látványos dekoltázs nélkül a két kosarat összekötő pánt alul mutatja csak magát a kosarak szélével. Macska érkezik hozzá. Nyávog, adjon neki tejet. Jön a tobbi cirmos enni. Megsimogatja őket


Irány a levegő. Azt mondták neki próbáljon meg randizni. Valakivel hazaér, akivel megcsodálják az egérvadászokat. Odakintre jut a számukra egy lepel, aztán a fekvőhelyre érve fizetésidő van. Még alkonyat előtt a légyottot követően az illető távozik.