Vakbélgyuszi December

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:36  •  olvasva: 110

Megellett cirmosok és iszik a tejet, amikor a fehér tájon fekete és fehér macskák nyávognak. Az ajtó előtt? Sandra egy kannal nézi, ki is a jövevény. Nála nem fér el több cica. Az imént, az elmúlt percekben jártak meg egy régi presszót. Újra megnyitott, sokáig zárva volt. A kivágott pulóver fázik, csukja is vissza az ajtót, meg nyúl a pántjáért, hogy visszaterelje a vállakra. Ásítva fonja keresztbe lassan a karjait és a dekoltázsban kinéznek a rázkódó kosarak, el kell vinni a kiscicákat befogadókhoz. 

Azt mondja a fiú, az unokahúgainak adja. Említésre került, hogy úgyis kell oda egy vadász. Egy őrszem, aki kordában tartja az egereket. Heteken belül a kis porontyok otthonra találnak, csak macskaeledel végett csenget a srác. 


Adna a hölgy pénzt, inna kicsi bort. Ezért azonban nem akar megint beülni valahova. Van bor! Miután a gyerek elmegy érte. Nem is volt elég pénz a csajnál, költött belőle és másra. A pelyhek lehet, hogy hullanak, a kieső számlát pótolja a kandalló mellett heverőn egy téli szieszta. A besötétedés után a kiscicák alszanak, a ház asszonya addigra kiengedte a jókor jó helyen lévő urat. Aki hazasíel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!