Szőke szavak Tolna ölelésében

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 1. 10:52  •  olvasva: 82

Nyílik a könyv és hol a név? Ha a sorok megvannak, lehet olvasni. A társak mellettem férfiként, közepes dekoltázsban nő néz. Nem a tetőn vagyunk, de kell lapozni.

A lapok betűt találnak és olvasnám a sorokat, mikor a nő felnevet. A férfiak várják a gondolatokat, a nő hozzám hajol és ez csók a cuppanásában. Kezdeném a mű felmondását, amikor ajkam válaszolni szeretne. Odalent a völgy van e délutánban, olvashatok már mondatokat?


Ez az én helyem a kötetben és a teste mellett az Ő arcát nézem. Feleletért leheletet kívánok a számára nyomni. Az ajkak nevetgélnek a ruháján, csókra készen? Alig száradt meg az ajka, én közeledem neki a nyárban az elismerést megköszönni.


Nem akar elereszteni, amikor látja az arcom közeledését. Böki derekamat ez a nyárban úszó test női csodálatban, puszira úszom az arcára. Felcsattan hozzá a lélegzetem üdvözlésre. Engem néz meg a mondatokat, ajkaink zenélnek kis dobogásban.

Ez még a füzet negyede sem s más kívánja ezt előadni? Úgyis eltérő ütemben fog elhangzani. E hölgy nem véletlenül telepedett mellém? Balomon egy úr, a lány jobbján szintén egy fiú és a kicsi jegyzetre néz.


(álom)



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!