Szenvedélyláda HARMADIK

MotoszkaDaniel•  2024. február 27. 23:43  •  olvasva: 38

Alexandra kérdezi, átjövök - e? Jelentett nekem valamit az a (bulin elcsattant) csók? Mert neki igen. Az egyszál öcs jön értem és még az is idősebb nálam. Valahonnan kotornak egy hálót, azért mennyivel jobb már így játszani.


Megérkezik a legidősebb nővér és nem lepi meg a beszámoló. Christina mindig is falta a fiúkat. Nem az lep meg, hogy mozog a szerelése deréktájt. Akkor se rögtön áll meg, amikor helyet foglal (hogy hozzám beszéljen. Mértékletes dekoltázsa van Melindának). Hanem az, hogy férjnél van és a férj a középső fivérem. Gyerekeik is vannak (na, az még inkább meglep. Négy van és még terveznek). Megoszlás? (Kérdezem). Fele - fele. Kettő fiú, kettő lány.


Melinda beszélni kíván a férjével és csakhamar el is vonulnak egy szobába. Utánuk Christina és Tas foglalja le azt. Azt mondja Melinda, az utóbbi években alakították ki ezt a szobát az emeleten. Ha valaki el kíván vonulni egy légyottra. Christina meglepődik, hogy a nővére előbb ment be házasélet keretében dugni (Megelőzték őket). Én most kint vagyok a verandán Melindával. Elszívja a cigarettáját. Én nem dohányzom, de kínál. Elfogadom a szálat.


Azt mondja Melinda, most menjek Alexandrával. Ha van kedvem, amint kijön Tas meg Christina. Mert utána vendégeik lesznek. Huhh, mondom. Arról Alexandrát is meg kell kérdezni. Azt mondja Melinda, szükségtelen. Ő már megtette és érdekli a dolog. Egy erős fél órán belül szabad is a terep. Azt mondja Melinda a füstök kifújása közben: maradhatunk. Nem zavarjuk őket. Csak az ilyen jellegű tevékenységek nem barátok vendéglátása közben valók a lebonyolításra. Kérdezem, mennyi időnk van? Azt mondja (legyintve), sok. Csak inkább időben szólt. Erős kettő óra van még, míg jönnek a vendégek. A szál elszívása után Tas és Christina kijön, mehetünk. Igazán szépen megvetett ágy fogad minket. Szag van, de nem büdös. Majdhogynem enyhe, kellemes illat. Az ablakon kinézve házak tetejét látni és jól a messzeségben valahol látni csak a végét. Még nem kezdtünk neki, pillanatra ront csak be Melinda. Hogy a fiókban találok tartalék óvszert. Be van készítve, ha esetleg csődöt mondana valamelyik. Zárjam az ajtót, mert csukja és hogy odalent találkozunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!