Sose baszakodj egy sorozatgyilkos sírjánál

MotoszkaDaniel•  2022. október 10. 00:35  •  olvasva: 65

Lehugyozzák a koponyáját, hogy poénból megalázzák. A feltámadt nem halott és nem is élő zombi. Életében se volt egyszerű eset, de aki holtából Őt visszahozza. Mi visz rá egy nőt arra, hogy temetőben hugyáljon? Reméljük, erre nem fogjuk megtudni a választ.


A síron túlról azonban ezt valaki sértésnek veszi, hogy szájba hugyálták az elhunytat. Miután kiásták és felnyitották a koporsót. Nem igazán kísértethívő Hungária fővárosának népe. Ott is akadnak szellemjárta diákszállók, csak nem az a jellemző. Nem is rögtön az első éj alatt jelentkezik a 'tünet', mivel a másvilági álmában megzavart utazónak fel kell oda először jutnia. De egy hónapon belül odaér, mert buszozik. Megfordul kocsmákban és estére ér oda egy áprilisi napon.


Élőnek hiszik és rögtön belé is kötnek. Valamit követelnek tőle, kicsalja őket a lakásból az utcára. Lerázza őket, amikor az egyik bűnöző felbukkan mögötte. Nem sokra rá előtte meg a másik. Egy feltámadt halott tüzet nyithat az Őt üldözőkre? Nem tudom, de ezek a lövések valódinak hangzottak és máris van két elit gengszteri bandából származó hullánk.


A rendőrséget nem irígylem. Az egy dolog, hogy senki nem hallott és látott semmit. De mit is mondhatnának még ha látják is, amikor az elkövető elvileg ezerkilencszázkilencvennyolc óta halott? Igen, fiatalon érte a halál. Mivel ezerkilencszáznyolcvankettőben született.

Nem jut azonban e kettős gyilkosság után sokáig, főleg ki nem a fővárosból. Autó közeledik konténerhez az éjben és dobja e feltámadt halott testét kettő férfi a szemeteskukába. Kettő alvilági figura útban volt és a pokol megharagudott rájuk? Nem lehet tudni biztosan. Egy alakot említettek, hogy nem lehet megállítani s e tetemre illik a személyleírás. Véres az arca, talán szétverték a fejét?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!