Rohanj ide hátra!

MotoszkaDaniel•  2020. augusztus 28. 16:58  •  olvasva: 194

Lotti bognár lök ki az ágyból. Ő nem, de más vár engem kicsivel arrébb, és az a hintó.

Vadkan a látogatónk meg sok mocsár. Csopakról ámulatra jár a család. A halászlé náluk nem ilyen ízeket gyalogol át. Azt az állítást hallja az erdő, ők több hallal készítik el a lakomát.

Késik ugyan a bakos, de mellette nem sokra rá kettő napos. Le sem lehet onnan parancsolni őket. Szúnyog jut mindkettőjüknek, a hintóra való felszálláskor lépcsőre nem jelezzük igényünket. Szép darab, azt meg kell jegyezzem!

Egy helyütt felborulna a szekér, de csak borulna. Kereszteződésnél találkozunk a kisvasúttal. Ők gyorsabban haladnak, mi viszont többet látunk!

Rendkívül aranyos édesanya a társunk. Édesapa a méltó családfőjük, most zergéről és szarvasmarháról egysmást elárul.

Számukra repül az idő, számomra táblára szegez az erdő. Mit keres itt Jézus faragott rönkfélén? Fogalmam sincsen, mi erre a felelet, de olyan gyönyörű, hogy szóhoz sem találom erre a választ!

Különben is, az a legfontosabb, nem késtem le a lovas hidat. Pontosabban a szekeret, amit ló vontat, ugyanis fejem sem tudja meddig, de rossz helyen várakoztam!

Ez az élmény ringat most haza. Nem leltem még erdőben a lelkemmel balatoni vendégségre. Északi partról érkeztek. Hűl bennem a tény, de még forró!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!