Repessz, Renault! 3.

MotoszkaDaniel•  2021. március 16. 00:36  •  olvasva: 189

Éledő természet a tavaszban. Csicsergésükben fürdő madarak, amik azért néhol; nézelődő sasok. 

Kóbor macska előtt fékez vészt nyeregvontatós teherautó s ügyes! A cicának egy karcolásnyi baja sem esik, azért a kicsi teherkocsiból figyelni! A sofőr fúj egyet, megáll pihenni meg enni s aludni (mielőtt tovább állna. Haza.)

Pirkadat van. A kiscicát az út mellett lakó néni  gondozza és időnként jön hozzá úgy; hat unoka?


Az autók a kamionokon elszállítódnak. Egy pihenőt tartanak a sofőrök, aztán az eltulajdonított gépjárműveket egy nagyobb garázsban (amit nevezhetünk majdhogynem hangárnak) leteszik.

A hirdetőtáblán egy kézen meg lehet számolni hányszor, adódik le a drót, hogy áruk érkeztek orgazdához s a lehetséges vevők jelenhetnek meg szemlére.


Jack-nek (a nagybátyjától) hívása érkezik, hogy nem ezt a kettő kocsit keresi egy fiatal pár illetve látta? Ma kapta meg őket s illik rájuk a leírás. Amennyiben ezek azok, jöjjenek értük, ő maga pedig a vevőknek ad más példányokat.


A lányok elvezetik magukat a tett helyszínére s a szekereket elfoglalva átszállnak azok üléseibe. Az MMS-ekre igenlő válaszok érkeznek, állhatnak velük ki a hangárból!

Alig telt el százhúsz másodperc, a gumik szelik az utat. Hátul egy - egy csöppséggel, a csajok ugyanis rokonsággal érkeztek. Ők is jönni kívántak. Egy feltétel volt ehhez, csatolják be az övet (amint másik kocsiba átülnek).


A bérfiúk előkészülnek, a hölgyek mögött történő haladásra (akiktől alig száz méterre vannak lemaradva). A kerekektől füttyszót kapnak megtekeréseknél a falak s majdnem helyben meg is fordulnak? Már kifelé vágtatnak, hónuk alatt a torkolat. A kanyar karimája emelt kalapban.


Alkonyat vakarja a hátát. Kölcsönzött Renault - ban a főúttól nem messze (azt hiszem, salakon) úr ébred autóban. Látja ő, hogy: amiképpen tájékoztatták, a kapu kettő szárnya csukásra vár.

Oda gyalogol, üres hangár mered rá.

Elő a lakatot s zárni az épületet (akadozik a csukás, de megtörténik).

Hazafelé indulva betéved, majd kicsit el is téved egy régi bányában. A csikorgásokra nem ébrednek fel a denevérek, mélyen alszanak? Reméljük.

A férfi leteszi az autót. Gordon csókokat baktat éppen nála lévő lánybarátja ajkára, ki a fürdő alól jött, majd: a módját megadva: meg is dugja. A légyottot lejátszva szárad meg a nő s érkezik a csengetés.

Ajtónyitás. Látja a férfi, hogy a fiatalasszonyon félig nyitva hagyott fürdőlepel (akarom mondani: köpeny). Gordon a kulcsot átveszi, és lehet, hogy azt a garázsba be is teszi. A kölyök a sajátjába átszállva, az útját hazafelé veszi.

A mindjárt száradó nő tárcsázza Jack-et, hogy a farkaskölykök az oduból kiszálltak. /magyarul a lányok a hangárból az autókkal odébb álltak./


[Olvadó Aszfalt LXXVI.]

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!