Ragadozó 3.

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 11. 16:03  •  olvasva: 66

Harminc perc áll rendelkezésre, ennyi az idő! Egy nő szelleme szólít? Piszok kedves, határozott és jóindulatú a hangja. Még a nyolcat se várja be a keleti maffia. Nem lehet megmondani, hogy ez szellem vagy félálomban vagyok s esetleg fetrengem. Toljam bele az ágyba az általam szeretett nőt és aztán húzni el a csíkot innen (vagy ez a nejem tudatalattija volt? Én kinyitottam a szemem, Ő ébredezik. Megmunkálom az ágyban és tíz perc késés). Itt a nők a célpontok vagy csak mi nem találunk hímnemű holttesteket?

 

A bérgyilkosok sokasodnak és kettő kalóz a földszinten, indulni fog a diszkó? Kacér pincérnő, mögötte egy magas s mosolygó tálca kisebb dekoltázzsal (ápolt haján a bizonytalan fény robog, az egész test fürdik az olajban). Az előbbi a zárt mosolyú (és) melleivel kémkedő ügynök (e csábos, kacér nő a szemével folyosókon követ. Jó lesz vigyázni vele. E másik úr meg egy mamlasz, néma pusztító segéd vagy véletlen áldozat jelölt. De vele szó szerint semmire se megyek. Semmi személyisége nincsen). Utóbbi a hosszú dekoltázs szűk sztrádájú kapitánya és Ő az, aki nekem nem tetszik. Annyi mosolya sincs, mint az előző orgyilkosnak s miképpen is fogok én; akarom mondani fogunk áttörtetni ezen a gyűrűn? Ezüst gyűrű az ujjain.

A huszonegyedik században nincsenek kalózok vagy igen? Megjelenik az egyszál férfikalóz, neki meg arany fülbevalója van a balban. Ő inkább balhézni akar? A vállat szorítja rajtam, fenyegető a tekintete.

 

Négyig van diszkó és kalapban rongyol be sétájában a beszélgető mellű, de nem karattyoló dekoltázsban a portyázó. Mostanra a kékrák támad? Ijesztően félelmetes.

Beszél a finomabb dekoltázsán felül a szeme és mintha hallanám a hosszú, egyenes haja mögül a vállaira hajolva e tincsekből: az ajtók záródnak, a hátsó ajtó talán szabad. Kikötőbe érünk ki, talán sikerrel. Bizony, az éjszaka eleje van! Ne gondolkodjunk! Vegyünk éhes nyúlcipőt a nővel és nyomás haza. Én azt se gondoltam volna, hogy kijutunk. Felnézni sincs kedvem, hogy milyen magas ez a szálloda. Én kinek fogom a kezét? Azonkívül, hogy ukrán nőt vettem el. A hajókkal barátkozom, szóval: elképzelhető, hogy arra szállunk. Túl sok ember van jobbról. Piszkosul hiányzik a kerékpárom..!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!