Ragadozó

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 10. 19:02  •  olvasva: 64

Ez a cangázás most és ma elhalasztatik, mert a személyem e faluból a délutánban a maffiával elraboltatik. Fa mellett hagyatik a járgány az út szélén, ez Bulgária? A beesteledett estében közmunkások dolgoznak a széles főút közepén, hogy soha nincsen vége a munkájuknak. Ezek meg japánok? Minden kérdésemre ugyanazon szóval válaszolnak, csak kijelentő móddal. Spanyolok e szerint, de szerintem inkább Japánba való mukikkal kerültem egy autóba.


Ez már Japán a felhőkarcolókkal, én meg be vagyok zárva orosz nő mellé a széttárt kabátjával. Az alatt csak barna melltartóban simul a bája, tarkás a bőre. E helyiség itt meg valami kiválasztó osztályterem? Az este sem kezdődik el, amikor egy szőke göndör fürtös már halott. Megtámadta a feketerák? Még most is terjed a lakosztályán. A tekintete hátra néz. Valószínűsítve gondolom, ott lehetett az ágya és vonszolta magát a padlóra. 
Most diszkó. Én megmenekülök, de másik férfi nem. Már csábítják is a bűnbe.
Takarítószemélyzet a pultnál rendezkedik többek között ágyneműket és mondja, hogy ki micsodákat hagyott el. Én csak a karórámat.


(álom)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!