PRISCILLA hercegnő érkezése PAUL herceggel

MotoszkaDaniel•  2022. október 3. 19:51  •  olvasva: 63

Amikor úgy érzed, hogy vége a napnak és ereszkednek le a kerekek. Az estének meg a szárnyaknak van, hogy más tervei vannak.

Priscilla hercegnő a járat ablakánál. Már terhes. Megdugták és nem akarja elvetetni a gyereket. Maga mellé kéri beszélgetésre a mögötte ülő Paul herceget, hogy hallgassa meg. Jó idő révén nem sok ruha van rajta, a felsőt leszámítva szinte egyszál melltartó. Meg szeretné osztani Paul - al a vele történteket.

Priscilla mesébe kezd, hogy Ő az uralkodó Peter herceg fattyú unokahúga.

S a probléma az, hogy nem királyi személy ejtette teherbe. Mit tegyen? Nem akarja elvetetni a kisbabát, pedig most legfeljebb magzat. Úgy érzi, rosszat tett. mitévő legyen?

Egy flört erre nem nyújt segítő kezet vagy gyógyírt. A hercegnő a hercegre néz és hozzásimul, hogy vígasztalja meg. Paul elkapja az ajkát, ezt szeretné Priscilla hercegnő? Még nem szállt le a gép, villámok kísérik a közeledő földet érést.

Nem az a gond, hogy mi van Priscilla szinte kinyílt dekoltázsa alatt s hozzá a szabad has. De most erre van szüksége? Eddig volt a szájpuszik lovaglása és az ajkak ügetésébe csap át. Ez nem ad meg semmilyen döntéshez löketet, ez lelki istápolás a hercegnőnek a tudathoz való együttérzéshez. Ezt kéri a szív? A kerekeket kioldják, készülődés majd autóba való átszállás.

(ÁLOM, Vasmadarak második évad)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!