Pírháló: Kis új pihenés

MotoszkaDaniel•  2024. február 19. 22:50  •  olvasva: 83

April Steimar régész asszony csuklózik be, hogy átszállhasson az emeletes buszra. 

Amivel tesznek egy utat, ami ezúttal pihenés lesz. Be van alkonyodva, hamarosan kapcsolják be az utasvilágítás(félé)t. Középtájt talál helyet, bevonja nyári kardigánját, hogy azon ne legelőzzenek a szemek és összekulcsolja alattuk a csillogó gyűrűs ujjakat.

Az éjben ébredés kajtat fel az emeletre egy szálra. Az ilyen buszokon eddig nem volt pihenő, de Ő nem is oda megy (nem oda tart). Hanem a füstölőbe. 


/Leslie huppan le mellé pusziért. Nem megállapodtak (a) múltkor, hogy mehet ajakra? (szájpuszi). Úgyhogy cuppanásért megsimítja April Leslie ajkát (finom lassúsággal). A szál 'elpöfögés'e után csötörgés vissza és Leslie látja, most már April mind a két mellébe tett 'pumpá't? A kettő 'fedez'et felett tengerben hullámzó hullámot világít a fény, ahogy halad April a léptekkel s most még nagyobb hullámokat tart meg a dekoltázs. A levezető lépcsők következnek az utastérbe. Leslie nem az a hű de jóképű fazon, de vagány a maga módján és gondos. April Steimar nem szereti az üresfejű férfiakat/


Szép budai hegyek, erre érnek le és April beülne Leslie mellé. Szabad? Leslie April ajkát nézi. April kicsi mértékűt sóhajt, aztán levegőt vesz és hunyja be a szemét (miután Leslie behunyta). Amikor megnyitják, a pirkadat lábai segítenek April - nek beülni Leslie mellé (amiképpen emeli a lábait).

April felébred és e nyári járat kirándulás során látja, egy tanítványa megy elölről hátrébb (Svéd Marcell). Lesimítja kicsi popóját az ülésre és csevegésre hangolja a köszönést a találkozás során. Kicsit, de világosodik már.

Közelednek az út végéhez, ami a végállomás és ahonnan egyben megy is a járat vissza.

De örül April, hogy itt lehet. Örömmel telíti el, hogy meghívták.

Svéd Marcell tanítványa a leszállási igényét jelzi és Norvég Márton (Ő Svéd Marcell bátyja) másik tanítványa kerül a helyére. Ő már előrébb van, a vizsga előtt. Látja, hogy inkább hátul akad hely (s arra gondol, üdvözli egykori tanárát). (Arra lesz figyelmes, azt) Nézi, mi végett van ilyen dekoltázsa egykori oktatójának? Az is igaz, hogy végülis a nyár kapujában vannak. Márton terepen van, Ő az előbbivel ellentétben reál lett.

\April úgy érzi, ideje visszamennie Leslie - hez. Elvégre a sajátjai között kell lennie (legyen). Svéd Márton búcsúzik, hogy menjen csak April Steimar nyugodtan. April közelít. Márton egyre inkább belát kitárt fehér kardigánja alá (és ott fehér felsőnemű van). Észt vesztő illatot érez az inkább vad arcú, de rendes személyiségalkatú Svéd Márton. Ráhederít mértékes, de határozott evezőcsapásokkal Márton April ajkára (most csókolja meg az egykori tanárát?), amit April halvány s ugyanakkor határozott örömmel fogad.\ Kezdi hajóztatni April Steimer az ajkait a buszban maga elé nézve [messze az autóbusz elejébe, ahol nagyjából már a lépcső meg a sofőr részleg van] előre, ötödperc után behunyja szemét és a keretbe helyezett kajánságát a mellkasán polcolásra 'gyűjt've megigazítja. Ez kényelmes egy nőnek s ez még egy kalandra éppen belefér.\ Nem mélyíti el April a csókot kicsit sem (jó neki ez a dombokon adagolva andalgás, szép finoman), csak közeli baráti elköszönésnek szánta. 


Azért ilyen pihenőút is kell egy ilyesfajta, hasznos csapatnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!