PÍRásó

MotoszkaDaniel•  2024. február 16. 00:18  •  olvasva: 38

A vágánynál személyi vagont váltó készülődések és ahhoz kapcsolódó léptek. Melinda és Csilla a buszról érkeznek le mint 'Szolnoky' testvérek, Csilla az idősebb. Harminc perc pihenő van, addig kell elvégezni az átszállást.

1. Csilla kezdi meg a 'robogás't a lüktető és nagy dekoltázsával. A büfébe tart, utána meg a dohányzóhoz (a legközelebbi megálló két és fél óra múlva s az is egyben az úticél. Az a végállomás. Mármint az Ő szempontjukból, oda tartanak). Csilla a barátnőknek adja az arcpuszikat. A barátoknak ugyanezt behajolva. Helyet foglalva jöhet a rágyújtás. Egy fő még hiányzik, na ez az. Őt várta. (Kigombolkozik melltartóhoz). Amikor hozzá ér Károly, cuppanós szájpuszi (sandítás Csillától, üljön mellé). Mondja Károly, ott fent találkoznak. Egy lánybarátjával utazik. Perceken belül indul a busz, átcsörtet Csilla Károlyhoz. Hogy régen látta Őt. Rákönyököl az ülés karfájára s mosolyban csattant pár csendes csókot. Huhh, el is telt ez a három perc, jön vissza a lány telefonálásból és ül vissza Károly mellé. Már pont nem látja e 'vágy'at. Csilla beül némileg előrébb, hogy szabad - e a hely ott? Többen szálltak fel ezúttal és Ő ott ült (ha még felszállnak öten, nem lesz ülőhely és a többiek állni fognak). Csilla elbóbiskolt és magához tér, ám már be van fonva a karja. Károly kelti, hogy Ő itt leszáll. Csilla ajkait nézi, mire Károly azt megérinti és megcsókolja (mosolyos meglepődést kap erre Csilla arcáról). Csak akkor ereszti le onnan Károly az ujját, miután befejezte a csókot. Csilla mosolyogva felpolcolja neki a melleit búcsúzóul. A busz indul.

2. Melindának kapcsolata van és immáron nem olyan régen férjnél. Kicsi dekoltázsban közlekedik fel e másik járatra, ja és nem olyan régóta terhes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!