Pántfogó 3.

MotoszkaDaniel•  2022. június 15. 19:42  •  olvasva: 94

A srácok minőségi példányra és szenvedélyes vadászok? Igen, itt azonban mindent a szemnek s semmit a kéznek vagy a többinek. Négy férfi marcona kettő női őrrel vesz körbe fehérneműre vedlett modellt egy vadászkiállításon. A nézők zöme ért a szép szóból, a fényképezkedés engedélyezett!

Leomló szőke haj barna tincsekkel kisebb részt a ball vállra, nagyobbrészt a jobbra. Előbbi szegélyezés húzza magával árnyékba a pihenni kívánó dombot, a pánt kényelmesen hűsöl magasan a fák koronája felé? Utóbbi majdhogynem hegy át van ölelve a napsütéstől, így izzhatnak a vastag ágak gallyakkal s jó ideig nincsen árnyék. A parolázó kézben légpuska az égnek szegezve, a másik a deréknál leengedve valamint a pántot nézi. A fény elől sétál balrább, nem szeretne pecsenyévé sülni.

A közepes hegyek között árny hűlhet a hasadékban. Valaki onnan leskelődik a bájak védelmében? Ez lőszer a puskába, karjain támaszkodva szeretne kilátni a szurdok tetején túlra. A napozásban egy ösvény elégedetten nyújtózik a hűs közeledő fedésében, kalapácsot formáló árnyék pihenőállásban és a töltény éle a piciny nyaklánc mellett maga fölött a hüvelykujjon néz rá a rézgyűrűre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!