Oroz A Ruha 2. - Benn A Flotta

MotoszkaDaniel•  2021. szeptember 22. 21:04  •  olvasva: 129

Ki kell próbálni a három naszádot? Úszás el a kikötőkből. A matrózok göncöket kapnak magukra, amikor skót föld felett előttünk az északi csillagok. A nők bundáikba hőkölnek.

Feljebb megyünk? A rabló hajók után további hadjárat befagyasztva. Egy kitérő még némileg keletre, és máris cirkálás épphogy érintve a tengerről az óceánt. Pont elhajózunk Skócia partjai mellett nyugatra, amikor lövések csobbannak. A tüzet viszonozni! Még ha nem is találnak célba.


A füstölő vitorlák érzik a hűlést, kikötéshez a legénység dobja ki a macskát. Kalózok az erdőben és tisztásokon, ez már majdnem a Baltikum. Orzott holmik a hajókon, akkor még ma el lehet hajózni? Kegyelmet kérnek, csak néhányan menekülnek tova.


Naszád csapat előttünk, de ez csak egy pár. Mi viszont hárman vagyunk, tűz! A süllyedő teknőn a maradék elemelt tárgyak, a legénység a vízbe ugorhatott? A fedélzetre lépve, üresek a kajütök.


Kikormányzás az óceánra. Egy kört Wales és Anglia, illetve Írország mellett? A délután felszárítja ágyúkból a gőzt, kora ebédidő van. Estére elfeszítenek ágyaikból a hullámok a trópusokra s talán ott időzik még a kapitány asszony.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!