Ormány tréfa

MotoszkaDaniel•  2022. június 25. 17:24  •  olvasva: 85

A tető a levegőbe repül, az értékpapírok egy része hullik csak szét. A szeretet ünnepén ünnepelnek a japánok sikert? Hát, ha máskor nem repít ilyen alkalmat feléjük a szél!? John nem ült még limuzinban, az egykori taxisofőr meg nem vezetett még ilyet.

Megfagyott zárkában tölti büntetését az ezredes. Ez a jutalma annak, aki rossz tett dátumához időzíti egy drogbáró kiszabadítását. Nem világítja még meg a denevér a madárkáknak a pályát és János hadnagy úrnak igaza lehet? A tengerészek vaktölténnyel toldják meg az árulást, jó lóra tettek ezek a szárazföldiek?

Imbolygó Sándor idegeskedik a cukrászdában, hol a süteménye? Valószínűleg a hőségben megbuggyant az agya, mert az egy tojás. Janinak az ital a barátja s a felesége el akarja hagyni, de ott van már három gyerek! Estére ez a végállomás az északi határnál, a katonák az iskolai bombával a város rendőreit ugratták?

A forradalmi front elemeli a szajrét a bűn hosszú szigetére, hogy visszategyék azt a közösbe. Ha valaki betorlódott forgalomban vesztegel, az aranynak csak a helyét találja. A játéktér egyenlő, a feltételek azonban nem. Keletre került volna e rúd minden darabja, odaáig viszont már nem hajózza el semmilyen lapát.

(John McClane 3.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!