Óraközötti szünet (álom)

MotoszkaDaniel•  2024. február 26. 22:11  •  olvasva: 31

A fűzfák alatt célszerű megvárni egy hölgyet? Június idusa lévén lengenek egymásba a fák, ahogy így látni az ablakból és éppen ellátni az egyik tanuló szemnek beszélő dekoltázsa felett.

A fél fül egészben hallja, hogy az egyik diák lepipázta hétvégén a komáját (még azelőtt, hogy: arra kérte volna, vizsgálja már meg a jobb mellét).

Ide is toppan Szilvia, aki Írisz húga. Amíg tart a szünet, addig tudjuk megvitatni a világ nagy dolgait. Azt mondja Szilvia, Íriszhez hasonlóan szintén fényképeszetet tanul.


István pajtás a párhuzamos osztályból küldeményben részesül. Egy pajtásától lenge ruházatos fényképre tesz szert. Igen, jönnek ki a tanulók dohányszünetre. Szó váltására kapom fel a kobakom. /(Anikó lebontja ruházatát legeltetésre? És igen. Érdeklődik, hogy puszi nincs?) Mint kiderül, azt az ajkára kéri. Vajon meg is lehet csókolni, ha már meg lehet tekinteni a melltartóját? A szemei elegánsabbak, mint a teste. Türelmesebben is csókolhatna Anikó, bár most mintha alkalmazkodott volna hozzám. A számára megtisztelő csók után mondja, nála akármilyen férfi nem kap csókot. Az kevés, valaki jóképű. Legyen azért valamennyire érdekes és tudjon viselkedni. Meg szeretném újra csókolni Anikót aszünet lejárta előtt és engedi. Több szünet nincsen, ezek után szabadok a csoportok./

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!