Olvadó Aszfalt XCII. 92. Szabadhídvég 4/3

MotoszkaDaniel•  2022. június 19. 21:49  •  olvasva: 89

Róbert a munkából hazaérve hozza szóba, hogy kanos. Este húsz óráig a csaj bírja s kettő menetet is levágnak. Nem jön rá Róbert, hogy Zoltán elkezdte rendszeresen kefélni az ő mélybarát Renátáját. Olyannyira megmarad a kedv a hangulathoz, hogy mielőtt levágná magát a székbe: érdeklődik. Sört, teát vagy valamit hozhat - e? Enni, mondjuk?Renike: smárolni nincs kedved, mielőtt tényleg valami kaját szeretnék beburkolni meg megöntözni a torkomat?

Róbert: Hogy neked mennyire igazad van?!

Renáta elfekszik az apró ágyon s ezzel, így már, semmilyen lebukás nem lesz Zolira ostornál a végeken.


Dénes nyit be Patríciához, hogy megérkezett a melóból. Sztornó van. Pár nap szünet a műszakváltás végett. Nem ott rögtön azon nyomban, de megkeféli.


Köszönöm szépen, zsír volt! - Töri meg a csendet az aktus végét követően az egyik szünetben Róza. Zolie kezd másik párbajba és lekerül a pánt a tapizáshoz. Ő azonban ezzel befejezte. Róza szerette volna, ha belé hatol. Akihez délután érkezik az első barátja.


Rózsa harmadjára is férjhez ment három hónapja. Ezt meséli Zoltán Renátának, miközben a lány ajkain sétál. Reni kér védekezést s egy idő után megmarkolja az ágy huzatát, aztán az együttlétet követően csevegéshez a lány elfekszik. És teszi fel a kérdést: - Észrevetted, hogy nem akartam, hogy leblokkoljál? Nem csak úgy választok apákat, ha valakitől gyereket szeretnék.

Zoli: - Igen, csak mondom. Majd szólsz, hogy mi van. Eddig milyen gyerekek vannak?

Renike: Egy fiú meg egy lány.


Nincsen híd az egyik szakaszon s valakiket így is érdekel - e a verseny? Ezt olvassa Noémi az újságban meg a rádió mondja be szintén, miután eddig felületes de annál finomabb csókokkal gyűrték bele az ágyba (Ő nem szereti ilyen gyakran a szexet. Heti vagy havi egy elég neki).

Ezt bizony sokan inkább csak nézik. Róbert meg Zolee úgyszintén nézőként vállalják mindössze a részvételt.

Megy a hangosbemondó és mosolyogva felcsillan Róza szeme, mert Zolee az ajkát kéri közelítve. Már eperédes finomságban tagolódik a szájfényezett ajka. Rózsa a férjével érkezik hozzájuk, de megvan a hangulat.

András ül a jobbjukon és zavartan nézi, ahogyan Róza a csókok alatt lélegzik. Nyitva van ruhája és nem igazán takarja a melltartót. Azért a vonalakat nagyrészt igen, de látványos dekoltázs. Az van! (Elbűvöli Andrew - t Róza szájfénye).

E csodálatos puszik után ideje Andrissal is beszédbe elegyedni, nem?


Ezt borzalmas nézni még innen is. Azért jó, hogy van zajszűrő. Az autók egymás után repülnek helyenként, meg érnek földet. Csak éppen nem mindegyiknek sikerül a talpára. Kettő ilyen befejezetlen, illetve sérült híd van.

Nem mindegyik autó vállalja ám be, hogy nekirugaszkodik a hídnak. Van amelyik hirtelen befékez az utolsó pillanatban forduláshoz és van közöttük, amely a csendőrkanyart választja.

Néhol füstölgő járgányokat lehet látni és van amelyik a közönség előtt farol be folytatáshoz. Nem sokan vannak már versenyben, de eddig szünet nélkül is jó izgalom volt!

Anna csurog be félgőzzel, készen van. Azt mondja, az ujjatlan hídnál egy ellenfelet vállalt be. Abból kettő lett. A második le akarta lökni a hídról.


Noémi szárad meg tusolás után és a nadrágját magára véve hever el az ágyon, helyezi fel magára a pántokat. Maga elé nézve meghúzza azokat s hívja be a séf társát. A kis mellek feszesre véve csak fokozzák egy fürdő alól jött test száradását, várja a lány a hatást. Nem lélegzik mélyeket, karját sem fonja keresztbe sehogyan. Megérkezik a férfi, mit szeretne Noémi? Hát, eddig: beszélgetni. Noémi nyitja egyszer a száját, hajol felé. Az úr a feszülő mellekre pillant, miközben elfogadja guggolás közepette az iszonyatosan finom illat támadását. Kicsit vad csók, de Noémi azt nem szereti. Szédült már el benne!

A séf az ajtóhoz megy, mert csengetnek. Zoltán érkezik. A konyhás srác társa ekkorra órák óta elment, Amerikába? Szeretne megnősülni. Na ki az, akinek egyedül engedi e lány, hogy alkalmanként megfektessék? Hát, Zoltán! Azért tisztelte most látogatását ide, hogy megkérje a kezét. A szakácsnak szól a nőcske, hogy hozza a meglepetést, addig nem feleli meg a lánykérést. Pezsgő, bor illetve likőr kerül elő tálcán. A lányka leguggol Zoltánhoz s mondja, hogy megadja a választ. Ami, igen! Dekoltázsa van a kisasszonynak.


Max autója sem ússza meg sérülés nélkül. Arról számol be, elismerése Annának. Neki is meggyűlt a baja a szervezők vágott híd ötletével, ami a túloldalán még veszélyesebb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!