Olvadó Aszfalt LV.: Repessz, Renault!

MotoszkaDaniel•  2020. május 27. 00:31  •  olvasva: 250

A rendszerváltás előtt vagyunk, illegális autóversenyzések megtartására csak városi övezeten kívül van mód.

A közegen beépített lakóterületet elhagyva engedélyezett a sebesség határozott mértékű túllépése. A rendőrség járőrözik, de baleset esetén intézkedhet, annak megtörténte hiányában nem!

A város és kívül eső lakóövezet között is van példa járművek extrém manőverezésére estefelé, de főleg napnyugta után. A rendfenntartó hatóságok viszont létszámhiányban szenvednek. Az ő hatáskörük kijelölt fő célterülete az elizolálódott lakóövezeten túli szabad aréna. Egy komplett, városnyi méretű tartomány. Ezt parkolók, pályák és szabadon kialakított utcák tarkítják s ki tudja még mi, amit a városfejlesztés ide, felépített az extrém sport gyakorlására vágyóknak.

 

Jack száll autóba, hogy ismerősét felvegye. Ez egy alig modern szürke kombi Renault Laguna. Gordon már várja.

Felveszi őt egy viskóból s innen tovább a megbeszélt úticélig, kettő lányt felvenni. Gordon beszáll és a nap, utolsó negyedéhez érkezve Jack megkóstoltatja a kerekekkel a közeledő árnyékra várakozó betont, irányjelzés a lejtőn lefelé. (A szomszéd mini presszó előtt egy bácsi ’mutatványozik’ Suzukijával.

Az asztalnál lány támadja le csókra partnerét, amit mosoly köszönt. A ’derűtúra’ nem kell, lelógassza fejét, mert a fiú folytatásra kéri a lány buksiját. Induljon a viszonzás! A lány levet magáról egy réteget, hogy ’ott’ mi van, azt már a srácok nem látják, mert a kombi arányosan csúszik be jobbra, ami után lévő torkolat az aréna kapujában végződik s mint tudjuk, ott egy másik világ kezdődik más törvényekkel.)

Jack a gázon tartja a lábát, jöhet a balra kanyarodás! Azt követően Gordon még a kanyar alatt a pedálra tapasztja Jack lábát a bal lábával. Csak kíváncsi! A kombi felvisít, amikor eleve sipításban van. Persze, hogy meglepi Jack-et.

 

Kivilágított utak, söntések, pihenők. Kihalt és nem kihalt parkolóházak birodalma tárul Gordon elé hamarosan.

Jack ismeri! Gordon érdeklődik, mit lehet errefelé csinálni?

Szabad arénaféleség tábla az út szélén. Jack behúzza a kéziféket, jobbra vonja a kormányt, utána a gázra lép és megfordul a Laguna-val balra. Gáz újból, aztán befékez, rántással tolatva megfordul, aztán kaparva gyorsít.

Kanyar közeledik, amit fékezés nélkül kezd meg a bevevéshez. Szépen kacsázik a kombi.

 

Most jó ideig mindennél szünet, mert Jack nem sportvagány párti. Hagyja, hadd nézelődjön Gordon. Ők szép ’csónak’ siklásával haladnak utcáról utcára, a közel s a távol viszont egyaránt egymásnak súrlódó gumik hangját hozza.

 

A központban Jack megáll, Gordon szeretne vezetni. Egy társaság van a parkolóban. Pár látható, amint éppen eszik egymás ajkait. Időnként ’feljőve’ levegőért.

Egy autóban ugyanitt lány kap lehetőséget, valószínű az udvarló lesz az, üljön át a volánhoz.

Kaparni nem mer. Mutatja barátjának, hogy indul, de nem ígér semmit. Nőies kaparáshoz kanyar, már kint is van a parkolóból, de jön vissza. Az autóval való ismerkedését kicsi csúszások jelzik, utazva a levegőben, amik távolodás után közelednek. Mutatja a fiú, menjen csak tovább, majd ő figyel. Mennek egy kört.

 

A parkolóban egy férfi mentőt igényel, a rendőrség egyik járőrautója érkezik a lánybarátjához mentő társaságában. A váltakozó hőmérséklettől készült ki.

Lélegeztetőgépet kap és fellegyezést. Máris jobban van a lány!

A mentő elhagyja a terepet, a rendőr mondja a társaságnak: a tesztüzemmód négy óráig, azaz napfelkeltéig tart. Utána nincs váltás s semmiért nem vállalnak felelősséget.

Két lány ül be személygépjárművükbe. Lehúzzák az ablakot és köszönik szépen. Motor indulása után mosolyog a lány a barátnőjére. Ők mennek aludni. Már megy a régi Golf, amikor kapar és csajos csikorgással mennek bele a kanyarba.

 

Gordon és Jack érkezik ide.

Előbbi telefonál a Laguna-ban, utóbbi kiszáll s négy lányt pillant meg. Készülnek haza, de egyikük hívja.

Jack leül hozzájuk a padra, miért hívta ide a lány? (Ismeri. Dörgölőzik hozzá és mosolyog, mint egy cica.) Hideg a levegő, hűl. Ezért Jacktől csók csattan. Egy bő tíz perc, amíg ajkak és mosoly másszák egymást.

Most egy huszonöt percre puszik vitorláznak csak szintén oda cuppanások hajóján, a lány Jack karjaiban elfekszik. A melltartó vonala nem látszódik, divatos dekoltázsú top és nyári kabát ’öleli’ Jack-et.

Jack búcsúcsókot kap jópár percre, most átölelik egymást a ’fotelban’. Nem is nagy kedvvel kel fel öléből a lány.

Mind a négyen kocsiban, de csak a kanyarban hallatszik, amint gyorsítanak és ’köszön’ a gumi.

 

Gordon vezet most is, Jack megérkezett hozzá. Veszik fel a lányokat. Útközben Gordon mondja, lányismerősét hívta. Jack válaszol közben, mert Gordon érdeklődik, mi a helyzet a lánnyal, aki beült az ölébe?

Pár éve látta. Ismeri. Érdekelné, mi van most vele.

 

Mind a két lányt felveszik. Bejárják a terepet. Most már van élet a berendezett arénában. Az egyik épületben meg is állnak kilátást nézni. Amíg Gordon beszélget az egyikkel az autóban, Jack már megint elemében. Ezt, látja Gordon! Mialatt ismét csikorgások lantja forog a fülükhöz…

Ez most nem mély csók, de alapos szájpuszik s ezúttal vékony dzseki alatt egy szép melltartó. Has szabadon s elég mutatós nadrág igényes övvel.

 

Mielőtt a nap felkelne, Gordon elszállítja a lányokat épületükbe.

Gordon kap a másik lánytól csókcsatát jópár percre. A lányok azt mondják, aludjanak velük.

Felmennek, s a kombit lezárják. Az aréna ’hangjai’ ide nem érnek fel.

Jack beszélget az egyik lánnyal, mialatt Gordon az ágyon a másik lány ajkain ’mászik’ s a lány levette felsőjét. Majd’ kiesik a melle a szexis melltartóból.

Gordon mondja, kapcsolata van, a lány elfogadja.

Jack időnként rájuk néz. Beszélget is azzal a lánnyal, ő nem ér el vele a csókok sziklájára.

 

A nap kel s mindnyájan, alszanak.

 

Délelőttre átmennek először Gordon, aztán Jack lakosztályára. Tervezni a jövőt.

Ők négyen: Mától egy csapat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mersinho2021. február 7. 19:33

@MotoszkaDaniel: Gratulálok, és nagyon örülök ennek :)

MotoszkaDaniel2021. február 7. 01:03

@Mersinho: Hali! Nem ígérek semmit, de találtam egy álmot amire már nem emlékeztem. Hiába, a pontos véletlen jegyzetelés jól tud jönni.
Én nem festek semmilyen angyalt a falra, de úgy érzem: Hamarosan köszönthettek itt egy újabb elbeszélést! :)

Az ígéretem megtartom s a Fekete Torpedó is el fog menni hétig. A kérésedet végig szem előtt tartottam, hogy miről szeretsz olvasni.

Ha vége a nagy tervezetnek, keress fel bizalommal továbbra is. 'Ez' itt (többek között nélküled) nem ment volna el idáig.

Eléri mondjuk a száz oldalas mennyiséget oldalban/fejezetben: Az én nézetem alapján; onnan számít regénynek egy írás, történetvezetés témája.

MotoszkaDaniel2020. május 27. 12:33

@Mersinho: Nem ígérek semmit, de a Barna Torpedó hetedikje jön és akkor 56-(t)al tetőzne az egész Olvadó Aszfalt műfaj.
Nincs esetleg email-ed? Továbbiak esetére tudnánk tartani a kapcsolatot. Próbáltam neked üzenni, de a poet rendszerén keresztül nem járulsz hozzá üzenet fogadására.

Írhatnál elképzeléseket, mit szeretnél 'látni'... vagy hasonló. Én vállaltam, hogy amíg van ötlet, gyarapodjanak ezek epizódokkal :)

Mersinho2020. május 27. 08:42

Csapattad