Olvadó Aszfalt LIV.: Hajrá, Volvo!

MotoszkaDaniel•  2020. május 24. 10:20  •  olvasva: 190

Az elhagyatott erdőn út halad át, amit egy Volvo látogat meg. A szélen három férfi molesztál egy nőt. Nyugdíjas férfi vezeti a Volvo-t s kiszáll belőle, hogy: Mi a probléma? Az urak leintik, hogy: Mit avatkozik be? Mi köze hozzá a vén trottynak?

Az meg nekiiramodik és hamarosan a földön mind a három gaz. Megjegyzés fűződik hozzá, mostanában a férfi nem szeretné meglátni őket ezen a szép, félreeső részen. A megmentő fáradt és ivott is, a nő hazaviszi magát.

Kérdés a férfitól, miközben a rég leszállt éjjelen követik egymást az érdeklődések: Ilyen nő mit keres errefelé, ahol egy nőnek bármi baja eshet?

A Volvo reggel hatkor indul meg a háztól, mikorra is kiment vezetőjéből az alkohol.

A nő mérges s alig nyolckor kombi audiját helyén hagyva a tetthelyre megy láb busszal. A támadói alszanak, de ki hagyja az indítókulcsot az autóban? Ezt kihasználva, az Alfa Romeo-jukba száll. Megy vele egy kört, utána leteszi a megmentője birtokának garázsában. Az igazat mondja, hogy megtetszett neki az autó.

A férfi rosszalja ezt a viselkedést, de nem hordja le a hölgyet. Kéri az immár eltulajdonított autó kulcsát a lánytól. Visszamegy a tetthelyre. Megint megveri őket, aztán megkötözve sorsukra hagyja őket.  Az autót leteszi, a mögötte lévő audi-ban most látja a nőt. Abba átszáll és távoznak. Itt mostanában nőt nem fognak megtámadni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!