Olvadó Aszfalt LIII. - A barna torpedó VI.

MotoszkaDaniel•  2020. május 17. 17:28  •  olvasva: 191

Nóra tér magához és nyolc óra. Fészkelődik még. Magára ölti melltartóját. Töri a fejét, miközben reggelizik. Elnéz az erdőbe pár baráttal és be is esteledik.

Gázt! a többiek már elmentek. Ki a főútra. Az úton autókkal van tele, több kilométeren át kergetőzik. Forgalom az van!

Talál egy csapást és körbe néz az erdőben. Ez egy kisebb szakasz. Ilyenkor már alszik az erdő minden szereplője. Megnézi a nővérét. Adj a kerekeknek. Út végén csendőrkanyar, utána: nem kell elsőbbséget adjál, mert most kiürült az út. Vágj ki és sorolj be!

Mielőtt megérkeznél középső nővéredhez, boltív alatt is elhaladsz.

 

Nóra bezsákol Tímeához és az bőven témát ad az asztalnál, hogy szóba kerül Nóra legutóbbi kedvtelő verseny eseménye.

Huszonhárom óra s búcsú! Timi szóbahozza. Nóra nem zárkózik el a témától, hogy: Mi lenne, ha Timi narrálásával esetleg egy nagyobbat vagy újabb hasonlót rendeznének? Timi férje nemigen tud ehhez hozzászagolni. Ő nem végezte el az autóversenyzőit. Egyszerű szabadúszó könyvelő, írnokféle s időnként futár – raktáros J

Testvérnél sem illik sokáig maradni, de Timi mindahányszor mondja, hogy nem zavar. Ők maguk 1-2 környékén vonulnak nyugovóra. Ölelés puszival azért jön távozáskor Nórától Timinek.

 

23 óra 19 perc. Nóra ásítozva, de bepattan járművébe. Megpörögtetve a kerekeket megfordul és fékezés nélkül levág egy pört még, ráadva Timi férjének a kis aranyos pályán. Őt még nem látta demonstrálni tanulmányai eredményét. Nóra nem lelkendezett az ezt megelőző percekben a kérésért, de megpróbálta teljesíteni.

Nóra kidobatja indulásnál a fart, majd hallatszik még ahogyan kikanyarodik. Megy haza.

 

Odahaza egy barátnője várja. Még a reggel folyamán küldött számára Nóra rövid szöveges üzenetet, nőtt a melle. Megörül neki, hogy próbáljon fel párat. Az ötből három jó is. Nóra próbálja őket s a barátnő is nézi, megfelelőek – e.

Kettő óra körül járunk s szeretné kipróbálni a lány Nóra autóját. Nóra a lelkére köti, hogy fáradt s nem tud már figyelni. Semmi probléma, nem meghuzatni akarja.

Miért ne? Huny párat Nóra a hátsó ülésen. Azt érzi, hogy halad a kocsi, de tud pihenni. A szép erdőben áll meg barátnője, ami szó szerint elhalkult a tücsköknek. Hold az nincs, de csillagok vannak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!