Olvadó Aszfalt - Ferraris futkározás

MotoszkaDaniel•  2018. szeptember 23. 21:27

Az indítókulcs meglett, de az úr még alszik. A lány viszont fent van és küldemény érkezéséről jött értesítő. Indulni kell. Kézifék majd rendbe jön. Kitolat az szép autóval a lány. Stop táblánál megáll. Utána indulás. Sietni kell, mindjárt bezár a posta. Pörögjenek a kerekek. Pár utca még. Kerülgeti az útjába kerülő autókat. Előz, szembejövő jön. Elrántja a kormányt. Szépen hozza egyenesbe a piruettező autót. Pár szlalom és kanyar be az utcába. Vissza kell hozni a Ferrari-t egyenesbe. Ez a posta, megérkezett. Satufék és megáll.

Értesítőt felveszi és irány haza. Barátnője száll be hozzá, el tudná - e őt vinni gyorsan. Késésben van. Mi sem egyszerűbb. Kitolat, mint a szélvész. Megfordítja az autót. Már pörögnek is szédülve a kerekek. Pár utcával arrébb ájul be az autó egy jó hosszú utca környékére. Szépen duruzsol az a 16 szelep. Kiteszi a barátnőjét. Épp időben odaértek, sportos fuvarral még nem szállították.


Telefonál a fiú, hogy hol az autó. Kellene és jöjjön. Induljon újra az Ágyúgolyófutam. Hétvége van. Hazaérkezik a kislány a Ferrarival. 

"Már megint sportosan jöttél? Már távolról hallottam, hogy valaki edzi az aszfaltot."

"Ez neked jött. Felvettem a postán és még egy barátnőmet el is vittem. Pedig jogsim sincsen. Sürgős levél? Azért is igyekeztem vezetés során."

"Igen, sürgős. Rendőr nem volt?"

"Nem volt."

Az asszonka étket és egyebet készít, amíg az ura ügyintéz. Szépen indul meg a Ferrari. Csókkal ajkán száll be a fiú és indítja szépen a duruzsoló 16 szelepet. Nagy gázzal megy, de nem sivítva. Majd valamikor érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!