O.A.XLIV:Szurofka 5.-A szexi kék'BMW'pólós(ENDING)

MotoszkaDaniel•  2020. február 18. 01:02  •  olvasva: 240

Homokiszilva Helga alszik és most már vőlegénye: Békássi Gábor foglalja le magát ez idő alatt. Olvas! Pár klipet meg zenét még megnéz. Helga buliból jött, ami bizony majdhogynem délelőttig tarott. Márpedig az a jó buli!

Mocorog a lány az ágyban, ébredezik? Forog néhányat, aztán sóhajtgat. Gábor odanéz és látja, ahogyan mozog a takaró. Ágyba kéri a kávét? Már jön is a forrongó fekete. Délhez tartunk.

 

Telefon csörög és Békássi Gábor kapja fel. Ugraty Nóra a vonal végén és Helgát kérné a kagylóhoz, mert elutazott a fülébe a hír: Helga miket produkált pár éve nyáron egy Fiat Brava-val és hogy beiratkozna. Helga fürdőből jött és megszáradt, köntösben megy a telefonhoz és azt is mindjárt leveheti.

Gábor csókjainak tengerét kéri. Nóra addig tartja a vonalat. Veszi a kezébe a kagylót és Nóra hangjától sűrű az. Az hangzik el, ősztől indul egy képzés, ahogyan eddig minden évben s azt tanácsolja a menyasszonynak, erre mindenképpen adja be jelentkezését, mert most is van szigorítás, de a következő elsősöknek jövőre már szinte katasztrófa lesz a nehézségi követelmények szintjének elérése. Azaz a teljesítés.

Helga mentegetőzik, de Nóra ÁLLJt felel neki. Nem baj, ha kipróbálja. Érdekesen fogadta a hírt, hogy Helga megmérettetné magát egy autóversenyző képzésen.

Felajánlja viszont segítségét. - Egy ismerkedés a pályákkal pár óra múlva?

Mondja Helga, hogy: - fürdésből szárad és még köntös van rajta! J

-          Jó lesz!

 

Helga megszáradt és Gábor segít neki a ruháit hozni. Kiérkeznek a helyszínre. Gábor vezetett. Helga vette meg a Brava-t végül, az autó vőlegénye nevén van.

Nóra támaszkodva várja őket Insignia-ja mellett. Helga azt szeretné, mivel az ominózus nyári eset tavaly vagy előtte történt: Nóra rójon le pár kört a pályán. Egy! Egy kört tesz le. Helga ragaszkodik a legalább háromhoz, utána elfogadja; most Ő kell ismerkedjen ezzel az Opellal. Elég szép kis darab. A körök után Nóra kiszól Gábornak, üljön be! Tesznek egy kört, a Brava-t hagyja csak ott. Gábor is beül, Insignia-ban neki sem volt szerencséje ülni még. Csak a pályán kipróbálná.

 

Ugraty Nóra: - Odanyomhatod, ha szeretnéd neki. Látom, Te gyakorlottabb vagy.

H.H.: - Igen, neki előbb lett vezetői engedélye és a virtusa is más.

 

Helga elmosolyodik és óvatosan ’játszik a pedálokkal. ’Beíveli’ a gyakorlópályát. – Igen, hasonlót csináltam, amikor Gáborral vonatoztunk s e jármű volt kikölcsönözve általunk. Oda kellett érnünk év végi ünnepségre időre. Szalag avatóra. Akkor voltunk végzősök. (mesél a nő s Nóra elmosolyodik, miközben érkeznek a kerekek egy csikorgásból és mennek bele egy másikba)

A kör végén Gábor kiszáll és Nórával együtt Helga a Brava-t szeretné birtokba venni. Nóra mutatja: Ott, azon a pályán menjen egyet tetszőleges tempóban a FIAT-tal. Gáborhoz fordul, hogy: - Amint az autó beér az út elejére, a torkolatnál indítsa az időmérőt. Nála is lesz, csak hogy az autó esetleg zötykölődik; biztos ami biztos!

 

Helga indul s Gábor marad kint. Nóra be az anyósölésre. Levág pár kört normál tempóban. Előtte mondja Gábornak Helga, hogy ezeket még ne mérje. Azaz mérheti, ha szeretné. De ez nyugdíjas, normál tempóban lesz.

Így is jó. Nóra mondja, ez: jó idő!

Kiérnek, megint megjött a kijárat és most beint Gábornak az asszony, hogy: Ezt mérheti élesbe. Elfordítja a kormányt, majd a csikorgó kerekekkel megáll.

Rákészül, és brümmögtetés nélkül adja a Fiatnak az erőt. Csak a pálya elejénél tudnak kipörögni a kerekek, indítja is Gábor valamint Nóra a stoppert. Első kanyar, a kerekek munkában! Nem csúszik meg a far, de azért van hangja a kanyarodásoknak J Itt vannak pihenők és megállók is, de… egy kilométernél nem nagyobb területű pálya, amin haladnak. Ezen közöknél pedig azért apró rallyt végez Helga. Ha már Nóra biztatta, hogy próbálja csak meg az autóversenyzői iskolát ha szeretné… Helga hozzáfűzi a beszélgetésnél, csak kíváncsi. Ha már a múltkorinál sietni kellett. Legfeljebb lesz egy plusz papír.

 

Érkeznek a véghez, de páran mások is gyakorolnak. Van ahol lányok, fiúk. Ez kettő hely, utána üres a környék.

 

Megjött a vég, vonal a betonon, Helga lassít s fordítja a kormányt. Fék! Szállás ki. Nóra mondja, hogy ez így Jó! Félidő. Brávó! Gábor mondja, ez olyan, legfeljebb 5 perc volt. Mondja Nóra, aki ennek a negyedét nem tudja, el se kezdje. Nyolcvan – kilencven százaléknyi teljesítmény az kimagasló, abból elképzelhető, hogy profi lesz.

 

-          Miért? A Tiéd mennyi volt, Nóra? (Érdeklődik Helga)

-          Kilencvenegy százalék.

-          Az enyém mennyi lett?

-          Hát ezt most neked itt helyben ki nem matekozom, Várjál csak! Hetvenkettő százalék (volt nála egy számológép). Huszonöt százalék alatt esélytelen. Pont huszonötnél meg rezeg a léc.

-          És a nővérednél? (megint Helga kérdez)

-          Az övé kilencvenhárom volt.

-          Konráddal mi van? Nála esetleg? (Ezt most Gábor kérdezi)

-          Az övé, kérlek szépen. Ha már kérdezitek: valahogyan nyolcvanhét százalék lett. De… az ritka, amikor valaki üti a százat. Mint a fehér holló.

 

Nóra most beviszi őket a rengetegbe, és kövessék! Csak egy kis menet Szurofkához. Fordítja el a kulcsot Helga s Nóra már kapar is ki.

-          De nem kell produkálnia magát! J (Neveti el magát, Gábor)

-          Nem tudom, mire készül. Szerinted tudjuk követni? (Néz vissza Gáborról Helga s a beinduló motornál már siet a lány.)

Nem akart kaparni, de így jött össze. Nyomás! Nórát követi, ki a kapuból most ’repült’ ki jobbra. Helga ’kormányozza’be magát ugyanarra. Jó, erős ez a Brava is. Nemigen vall szégyent az Insignia mellett.

 

Alkony jön majd, de tudnak még ’játszani’, ugyanis üres az út. Érdekes jelenetet látnak, igaz messziről: Egy sportos BMW fékez be erősen, aztán tolat hátra az őt vezető lány. Egy szál trikó rajta apró dekoltázzsal. Indul a BMW, majd kaparás hallatszik. Csikorogva fordulás és megáll. A felvett utas beedzi ismét az aszfaltot, de kettesben már nem. Állatkodás nélkül megfordul és mennek, valamerre…

 

Nóráékkal találkozik a férfi s a nő, éppen az út mellett várakoznak. Beszélgetnek. Kihajol a nő, hogy elnézést a zavarásért. Idegenként csak annyit szeretne mondani. Mérnek s javítják utat innen nem messze. Illetve vigyázzanak, mert fentebb útlezárás van. Mutogatja, hogy ha arra szeretnének menni, csak kerülővel jutnak el Nyugatra. Nyugatabbra. - Jó? Teljen nagyon kellemesen a délutánotok, mi onnan jöttünk nézelődésből.

Aprót megy hátra a nő, igaz közben jött is egy autó. Utána egyesbe rakja és kapar is ki, a kanyarnál eltűnnek és a BMW a csúszó kerekeivel halad tovább Szurofkának.

 

Nóráék elmennek ugyanarra, mint a szélvész. Ma ezek a kerekek nem pihennek! J Látják a nőt meg a srácot is. Az autóval megálltak Szurofkánál.

 

A nap utolsó negyedéhez érkezik a horizonton, menjünk haza? Hát most már nyugodtan lehet. Áthaladnak egy falun és Helga megáll. Nóra mellé érkezve kérdezi, mi az?

Tini Disco! De csak pár percet szeretne Helga. Legyen egy legfeljebb félóra és kész. Zárjon be a buli!

Odabent Nóra találkozik pár ismerősével, kik 18 alatt vannak még. Fel is kérik táncolni, de elvétve akad itt huszonéves is. Lassúzással kezd Helga és Gábor. Kate Ryan – Desenchantee, végülis lehet arra is lassan lejteni. Sötét van már, a tánctér egy sarkában Helga ajkait borítja be Gábor, majd olyan… három perc után Nórához fordul, egy kis Fire a Scooter – től? A második refrénnél Nóra nem számít arra, milyen közel kerül hozzá Gábor. Ő maga kezdeményezi a csókot. Ebbe is merülnek el, Gábor már kezeivel rajta arcánál s mellkasánál tart. A tánctér tulajdonképpen sarkánál bontakoznak ki a csókból. Nóra elmosolyodik, utoljára üvölt fel H.P. Baxxter, hogy tűűűűűűűűűűűűűűűűűzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Csak azért nem mély csókkal fejezik be, mert egyrészt Nórának barátja van, bár baj van! Sajnos. Lehet, a kapcsolat vége felé evickél a nyár felhője. A srácnak oké lenne, Nóra szeretne mást. Gábornál az van, Ő hamarosan meg kívánja kérni Helga kezét. De jó erre a gyorsra táncolni! Jó azért tegyük hozzá, a Scooter elég jó egy darabja a FIRE. Ölelés a végén, majd most Gábor csókolja meg jópárszor Nórát. Nagyon aprót, de visz bele ez a kis kacér elegáns lány nyelvet is. A kobakja Gábor kezei között az elmaradhatatlan időnkénti mosollyal.

Leülnek a lányok, pad áll rendelkezésre a pihenőknek. Helgán egy fehér top van pánt nélküli melltartóval és mellkasig érő kis kabátkával. Gábor mondja, csak legfeljebb hat percet kér és mehetnek haza. Tényleg!

Látja, ott van a srác és a nő. Az túlzás, hogy kiesnek a mellei. Nem! Formás darabok azok, ugyanúgy normál, apró dekoltázs és a kék BMW haspóló. Felcsendül az ütem, ez bizony a hordó mélyéről jövő Mysterious Times – ja a Sash! – nek és a nőt Gábor felkéri táncolni. Mondja a taktusok hullámzó lovagjain, hogy már pár táncon túl van, ezt még vállalja. Jó, dallamos darab és akkor már utoljára szívesen. Nem tudja, mennyire fogja bírni. Igyekszik. Gábor beviszi a táncparkettre és akkorra kezdik meg ámokfutásukat a dal tipikus rigmusai. Mozgatja a nőt, aki igyekszik idomulni. Nem fárad el, de egyértelműen a legfiatalabb Nóra bírta a legjobban.

 

A nő és a férfi még maradnak, beszélgetnek a padon. Még nagyjából egy óra ilyenkor a Tini Disco végéig.

 

Mindenki: Nóra, Helga is már az autóban vannak. Gábor vécéről jön ki, amikor látja, hogy a nő egymaga ül az udvaron és csak nézelődik. Időnként járkál. Gábor odamegy hozzá, tud – e esetleg segíteni. A nő haverja elment, ő maga pedig mindjárt indul. Aprót nevetgélnek. A nőt eltalálja Gábor pillantása, kicsit beletéved a dekoltázsába. Most pár másodperc bizonytalan szünet, aztán Gábor ajkaiban úszik tovább az udvar fénye. Olyan tizennégy másodpercre. Mondja a nő, hogy beivott a fiú, kivel jött. Csak kicsi idő és mennek. Legalább alkalmakkor szeretne inni, csak hát nem bírja a piát. Egy csók csusszan még picit hosszan Gábor ajkára, aztán: Gábor biztatja és búcsú.

 

Ez hosszú nap volt, de talán nem is olyan kellemetlen. Nóra otthon hamarosan és beszéli át barátjával, mi a helyzet. Azt mondja a fiú: Ő nem szeretne szakítani, inkább igyekszik számára több időt szentelni. Hogy azért a hétvégén lehessenek együtt.

-          Igen, az jó lenne Szilárd. Én nem akarlak elhagyni, csak láttam, hogy ez lehet nem fog működni.

Leteszik magukat az ágyban és alszanak rá egyet. Nóra nem az a gyakori nemi életet kedvelő fajta, de attól még az ágyban együtt alszanak.

 

Helga csak felvett ott náluk egy otthoni darabot, a top nincs rajta. Mellényre cserélte. Gábor megragadja az alkalmat, megkéri a kezét. (Erre várt már Helga nem is tudja mióta. Remélte, egyszer eljön ez a pillanat.) Határozott igen válasz jön Helgától. Akár zöld az út a feleséggé válásához is, igaz?

Hogy mit szólna Gábor elalvás előtt, ha belegyűrné az ágyba? A lemente bíborja kinyitotta az ablakot és hozzá lát az úr az előjátékhoz tekergőző csókokkal. A gyönyörű barlang hamarosan megkezdi nedvesedését.

 

Pár órával később nem sokkal éjfél után elalváshoz készülődve jön egy kérdésre a válasz: - Igen, Gábor. Csak ki szeretném próbálni az autóversenyzői iskolát. Szerintem nem fogom használni, de miért ne jönne jól egy újabb papír?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2020. február 18. 10:30

@Mersinho: KÖSZÖNÖM! Kész! BEFEJEZTEM. Csak amikor a Szurofka 3-at szavazattal láttad el, én már tudtam, hogy el kívánok menni ötig. Sajnálom, hogy egy szál nem kaphatott benne helyet, viszont arról nem tehetek, hogy nem érkezett a történet megírásáig információ. Egy látványos kis aranyos rallyféle és a BMW pólós lányból is több kapott volna helyet benne.

Így aztán találhattam fel magam, hogy ott mi történjen. Nem tudom, mennyire tudsz angolul. Ott az ENDING a jelzése, hogy befejező fejezete ennek a témának.

Egy Spin-Off-al folytatódik a sor: Most jön a Lecsó. Fogadod a Barna Torpedót? Hát persze, hogy fogadod! :) Én csak gondolom, hogy a spin off azt jelenti, saját darab.

Mersinho2020. február 18. 09:47

Tetézett, igazán jó lett...tetszett