O.A.90.Los Angeles utcáin, a nyári sötétedés után

MotoszkaDaniel•  2022. június 17. 16:14  •  olvasva: 95

Híradó mondja be a rendkívülit. 'Saját felelősségre tartózkodjon minden lakos az ingatlanában e percekben a különleges autóverseny végett, amely kezdetét veszi mindjárt. A visszaszámláláskor kihuny a közvilágítás nagy része és másfajta veszi át a helyét. Erős zajszennyezés s szó szerint veszély várható. A speciális szórakoztatás után legfeljebb hajnalra, de a reggeli órákra visszaáll a menetrend. A rendőrségi autók sem a polgárok védelmét szolgálják ezúttal, a hangosbemondót figyeljék az emberek. Az jelzi majd a végét. Ha ott bejelentés hangzik el, jöhetnek vissza lakjaikba.' A csikorgások már most hallatszanak, hangolnak? De még nem fülsüketítő a hangzavar.

Max és Anna autóversenyzők járják körbe a pályát.

Patrícia van egy emeleten sörrel a kezében még ágyon és néz a távozó haverjára elfekve, lefelé sandít. Nem csigalassan, de történik meg a behatolás. Megtörténik sikerrel a menet s felül Patrícia, akkorát élvez. Megy ki az erkélyre a kezében sörrel meg kék bikinit visel.

A szemközti lakórészben csengetnek, érkezik három férfi meg három nő. Ebből kettőnek remeg a melle, a harmadiknak csak kosár szélével kilógó dekoltázsa van. Egy páros beszélget, a másik kettőnél csókolózás kezdődik. 

Tőlük arrébb egy nő veszi le a köntösét heverőjén ülve, a jobb pántját visszahúzva a vállára tart ki körbenézni az erkélyre. Nadrág nincs rajta már. Keresztbe teszi Noémi a lábát, hogy ne látszódjon a mennye kapuja. Eltűnődik, vajon mennyire lesz az izgalomban veszélyes e show. Nem is vette észre, hogy idejövet még felállás előtt befonta a karját. A boroskólájáért nyúl. Attól nem kell félni, hogy berúg. Nem iszákos, üdítő is van a hűtőben. Kopognak hozzá. Pont kevésbé csikorognak ott lent, úgy kimegy nyitni. A lányoknak bulimelltartó jár, ez ingyen juttatás, aki vállalta az ittmaradást. Kettő úr érdeklődik bemenete felől. Ha tudnak viselkedni, jöhetnek. Az egyik férfi főz, a másikkal Noémi kicsordogál az előbbi helyre. Van vodkás üdítő! Elkezdenek fogyni a poharak, de a harmincadik életévéhez közeledő kisasszony néhányat hajt csak fel. A bulimelltartót később veszi majd fel, sok méretben van. Lehet, az egyik jó is lesz? Arca közeleg a férfihoz, aki meg is kezdi a csókolgatást jó pár percre. Megfordul a lány, hogy elmozdult a felső fehérneműje. Vissza az arénává változott város életének megtekintéséhez.

Egy gyakorló autó érinti az épület falát ugratás végett, aztán az útra érkezik meg.

Max kétszázhoz közeli sebességgel hajt és kivágódik a légzsák, negyedik autó kivégezve. Anna a könnyebbikre írta alá a szerződést, ha van ilyen helyzet. Van! Több mint harmadjára járja át a pályát s nem leli a térképe kijelzőjén lévő autót, hát felkaptat a hegyre. A túloldalt lévő pálya szakaszára akadt be egy autó. Rágyorsít, hogy leszedhesse. A kicsi völgybe zuhanva kell most elbánnia vele.

Éjjel kettő óra van és a rendőrség megzúzott pár kocsit. Poroszkál némelyik. Az utcán rekedt emberek egy része menekül. Ők nagyjából senkinek sem kellenek. Van, aki el tud menekülni. A büntetésvégrehajtási intézet adott rendelkezésre e rendezvénynek olyan elítélteket, akik halálra vannak ítélve illetve életfogytiglanit kaptak vagy sohasem engedhetők vissza a társadalomba.

Noémi éppen egy csókban úszik a szél simogatásában néhol, lehet enni! Úgy hajnalban jelentkezik a hangosbemondó, hogy vége. A terelő rendőrautók elhagyják a helyszínt kicsit még rombolva a közhangulatot.

Az előbbi lakrészben nem matt, de részegek. A csajok hajolnak be a férfiaknak üvegezés során. Úgy döntenek: Aki már nem tud tovább vetkőzni, felveszi a bulimelltartót. Egyre többen jelentik is ki, hogy nem bírják tovább. Nem isznak. Kinéznek illetve mennek a lodzsákra, azért van még itt verseny. Még ha a vége is. 

Az egyik csocsómenet lejárt, meg is állnak ott a cicik a nagy melltartó kosárban lengést illetően és a szünet jön szájból szájba lélegzéshez a folytatásért egy másik csocsómeccshez. Mögöttük egy nívós fotelban ugyanez folyik, csak éppenhogy picikét mélyebben. Az a lány már korábban magára helyezte a bulimelltartóját.

Kettő hiányzó tag érkezik éjfél után. Zoltán, a határozott azonban ellentmondásos személyű és András a rendes, de muja. Zoli elküldi Andrást helyet  keresni vagy foglalni. Amelyik összejön. Csakhamar mutat is kettő lányhoz, hogy stoppolja már le ha tudja. Nézze meg. Zoly addig ital meg rágcsálnivaló után néz. András az embereket kerülgetve az egyik sarokban enyelgő párt lát. Eszébe jut, mintha e csajról meséltek volna neki. Átlagos arca van s nem túl magas, a mellei azonban flörthöz mindent visznek. Zavarba jön, amikor látja a lányt lélegzetet venni s meg is mozdulnak ott a mellek a nyílt dekoltázsban. Mélyre másszák egymást az ajkak majdhogynem mélyen (és éppen fordulnak a fejek e fotelfélében ülve, amint halad András az ablak felé ahová küldték). Az előttük lévő asztalon női szemüveget lát András lehelyezve. 

A lányok ahogyan meglátják Andrást már forgatják a szemeiket, ám kiszúrják Zoltánt így azért megnyugodnak. Beül közéjük Andris s amíg ott van, addig összefonja karjait az Andris balján lévő hölgy, a másik csak felhúzza a zipzárt a mellényén a dekoltázs tetejéig. Előbbinél épphogy engedélyt kap egy ajakpuszira, amit utólag csapnivalóra értékelnek, a balján lévő kisasszony e melegben nem fogja a dekoltázsa száját befogni. Hastól felfelé a srác simogathat. Archoz nyúl és csak érinti a mellet illetve melleket. A lány már emelné a kezét, hogy pofon vágja. Nem kell! Éppenhogy érinti a kosarak szélét.

Zolee int és meg is indul, hogy Bandi mehet beszélgetni amerre kíván. Tud már a csajokhoz menni. A szemüveges lány és partnere ül le vele szemben. Az előbbi nők szomszédságába kerülnek oldalról s Andris rálát ama helyre.

Zolie helyet foglalva egy idő után az ölébe kapja a balján ülő szőkét, észreveszi a bal fülében a fülbevalót. A jobbján lévőnek kettő van ugyanúgy abban a fülben. Andris látja, hogy a barna hajú lány tökig lehúzza a cipzárt csevelynél s Zolie tapizhatja. Bal oldalt nincs a csajszikán már a kék farmerkabát és elcsattan a csók. Az ennek következtében lecsúszott bulimelltartó pántjait Zolie visszarakja.

 

A piálás is visszahúzódik. Tévén lehet szintén nyomon követni az aréna dolgait, a merészebbek mennek ki az utcára illetve a balkonjaikra.

 

(Carmageddon számítógépes játék 1997 4/1)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!