Nyári Szünet Volume Two: Episode 2-Enikő és Vihar

MotoszkaDaniel•  2018. március 27. 21:25

Valahogyan valahány óra és perc lehet. Ágyamban pihenek a délután dunyhája ölelésében? Túlzás, hogy hulla vagyok. Valamit ettem és ittam is már. Talán járok egyet a napsütésben, bár borongós idő van. Na talán most már látok valamit, de még mindig az ágy a vendégem. Fel vagyok öltözve, csak pihenem ki előző igencsak hosszú napok fáradalmait és párnámmal vagyok éppen. Ajtón kopogás. Jöhet az illető, bárki is az. Tizenhat vagyok, de azért még természetes, hogy: anyáék nyitnak ajtót, ha jön hozzám valaki. 

Enikőt jelentkezett be és vezeti be őt hozzám Anyu.

Barátnőm kérdezi, hogyan vagyok. Jól, felelek neki. Csak azért egy éjszaka még kell a teljes pihent állapotomhoz. Balázsról kérdez: Minden rendben ment? Persze, mondom. Következő kérdés: Mit csináltunk kettesben? Ránézek karikás szemekkel: Ne haragudjon, de most pihennék. Válaszolok a kérdésére majd. Megsimogatja buksimat és szép leomló hajamat. "Naaaaa. Lécci. Egyszer kérdezek még. Utána nem térek erre a témára. Ígérem. Lefeküdtél vele?" bólogatok és halk igen. Az IGEN szónál amikor a hang elhagyja gégémet és alakja jelentése eljut Enikőhöz; ránézek. A szemébe. Hozzáteszem, továbbra is barát Ő nekem. Csak már nem tudtam elviselni az egészet. Féltem, megdugja Enikőt. Továbbra sem tervezek vele párkapcsolatot a pótvizsga előtt. Azzal reagál barátnőm: Nem gondolt erre. Ha ilyen jönne szóba esetleg, benne van. Balázs ezzel még nem hozakodott elő.

Hason fekszem most. Átfordulok a "másik" felemre. Szenvedek. Bal mellem takarásban. A jobb viszont pánt nélkül, de látszik a kosárban. Eltakarom szájamat a párnával. Enikő kérdezi, lefényképezhet-e így? Annyira szexis vagyok most. El ne mozduljak. Már veszi is elő a fényképezőt, amit a napokban kapott. Mosolyt kér és hogy pár másodpercig legyek türelemmel. Kattint. Ez idő, mire elő lesz hívva, de megmutatja a negatívot mielőtt visszafekszem ágyikómba. Tényleg szép és szexis. Ezt meg kellett örökíteni. Éppenhogy, de élek. Enikőnek rázom a fejem. Kutyasétáltatás jöhet. Úgyis én vagy a soros ezen a héten. Járunk egyet a közelben.


Szüleimnek beszólok, pórázt elő és mehet az utcák sora. Rovunk valamennyit. Kerékpáros úr kerül utunkba. Balázs intézi ügyeit. Pár nap vagy hét múlva jönne a motorcsónakázás. Enikőt megcsókolja, nekem szenvedélyes és apró aranyos szájpuszikat ad. Nem számolom, mennyit. Nagyon érzékien adagolja. Buksimat fogja közben, mert látja, hogy fáradt vagyok. A kutyához szól pár szót, tőlünk elköszön és már kerekezik is tovább.

Kiülünk a közeli játszótér padjára. Lányokat látok nem mélyen, de csókolózni távolról. 

Enikő rám figyel és a kutyát simogatja. Elkéri a pórázt. Tessék! Szaladgál vele egyet. Én inkább ülök a hintában :) Pár óra múlva már remélem az ágyamban fekszem ismét :) Megnézem az órámat. Fogadunk, itt a környéken császkálva jópár percig ellesz barátnőm Viharral? Most is fel-alá futnak, mint a mérgezett egér. Egyik kóbor ágat dobja Enikő a másik után.

Tényleg. Még nem is tudja, hogy a kutyámnak mi a neve. Na majd ezt bepótoljuk. Olyan szép ez a naplemente. Ásítással köszönök neki. Napocska elmegy aludni. Enikő is úgy döntött: legyen záróra. Mondja, mennyire élvezte a kutyizást. Hát azt elhiszem, de legalább nem kell altatni VIHAR-t.


Megérkezünk. Engem vár az ágyam. Aludni szeretnék. kérésével Enikő anyáékhoz fordul. Jól ismerik, nemegyszer járt már nálunk. Nemcsak anya, apa is rábólint. Persze, hogy elviheti VIHAR-t. A név nagyon tetszik neki. Hát ha holnap is ilyen fáradt leszek, akár sétáltathatja Ő is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!