Nyári Szünet:Második évad (Volume Two) I. rész

MotoszkaDaniel•  2018. március 22. 09:34

Kék Szoknya a Vízben és az Éjszaka ölelése






Mit vegyek fel? Régen láttam ezt a fiút. Mivel kedveskedett nekem nagy értékű hanghordozóval, fülbevalómat helyezem be. Szájfény. Beillatozom magam. és kipróbálom magam copffal. Legyen még áttetsző póló. Nadrág szinte mindig van rajtam. Szép szoknyát szeretnék még. Egy vagy kettő órát tervezek vele tölteni.

10 órára ott vagyok kerékpárom nyergéből leszállva a presszó előtt. 


Én már nem ismerem meg. Ő sem a Boglárkát :-) Egyedül a kerékpárjaink nem változtak. Kézcsók, átölel beérve hellyel kínál maga mellé. 

Egy órán át csak cseréljük élményeinket az elmúlt éveket illetően. 

Nem szeretnék tovább várni. Kigombolom a felsőmet, keresztbe fonom karjaimat és megcsókolom. Kérdő tekintetére mosollyal reagálok: Nem vagyok még túl az első csókomon és őt választottam a kellemes beszélgetés alapján. Megsimogat. Én még háromszor megcsókolom. Ismerkedem az érrzettel. Szünetet tartok, mert nem tudom, hogy ilyenkor mit kell csinálni. Ő megérinti államat, tekintetemet keresi és ajkaimhoz ér óvatosan. Megjegyzi közben, segít. Próbáljam őt követni.

Balázs és Enikő néz minket: Kivel lehetek? Látják egyik csókcsatámat egy, a közelben lévő boxból. Szembe vannak velem. Ők is eszik egymást. Persze merészebben, mint Én. Kérdő tekintet arcukon. Szemek találkozása, ölelés és indul náluk a folytatás "mélyre".

Szorítok fonásban lévő karjaimon, hiszen izgulok: jól csinálom-e? Bankó mellettem: Ez a beceneve. Kérdőn megsimogat: minden rendben? 

Most mitévő legyek? Nem mozdulok, aztán hozzá hajolok és gyakorlás: Simogatom ajkait. Lassan. Második próba is megvolt. Kérdezem tőle: nem lesz ebből probléma? Azt feleli: Válófélben van barátnőjével és alakul egy másik. Nem ütközik EZ egyenlőre akadályba. Most ő támad le két ízben, én nem kívánok gyorsítani. A második menetnél jelzi, itt bizony libikókázik a kobak és finom és finom szájpuszi keletkezik, de ezt mindig lassan csináljam. Elszédülhetek ugyanis.

Ránézek időnként Balázsra és  Enikőre. Ohh, nekik zajlik a nyelvek találkozása előadás. Nőtt a barátnőm melle? Ezt mutatja éppen osztálytársamnak. Igen, nagyobb van neki. Nem ekkora volt. Elgondolkodik. Balázsra néz és három ajakpuszi. Ő elmosolyodik és mielőtt mellékhelyiségbe menne, csókkal igyekszik Enikő új testét megdícsérni.

Nem sok, de van még a találkozóból. Nagyon tetszik a libikókás csók. Kérek szépen ebből egy újabb kört Bankótól, aztán elkérem magam Enikőhöz. Lovagolni fogok és kedve esetén jöhet. Ő meg a csónak kirándulás repetáját jelzi. Válaszolok kérdésére, nem párkapcsolat amit látni vél ezen percekben. Igaz jó lesz az harmincegynek is.

Visszamegyek Bankóhoz, azért hozzáteszi: azt tudom-e, a Balázs minimum mély barátságban gondolkodik velem. Ööööö igen. És semmi gond. Az meglep, de az sem gond, hogy Enikő szerint osztálytársam "boldoggá" tenne. Szemet lehunyva csóválom a fejem és felelek. Semmi kifogásom ellene, ha a jövőbenBalázs le szeretne feküdni velem.

Visszamegyek Bankóhoz most már tényleg. Jól eltelt az idő. Azért fogadom a csókjait és beszélgetünk is. Kezét fogom meg és viszonzom az előbbieket. Gondoláznak a percek. Megkérdezem Bankótól, jövünk-e még ide vagy hasonló? Jó vele és nemcsak a csókok végett. Mindjárt jön, felkeresi a mellékhelyiséget.

Átnézek: Balázs egyedül. Üdítős pohara előtte. Odamegyek hozzá.

Mondja: jó, hogy jövök. Mennyire csinos vagyok és legalább tudunk beszélgetni. Csókot lop ajkaimra. Egy negyedikkel én is megtoldom és ekkor helyet foglalok mellé. Keresztbe fonom karjaimat megint. Miért? Valószínű, ideges lehetek. Észre sem veszek. Újra csókkal élek felé, hiszen már kívánt cselekedni felém. Éppen ezért most egy nagyon szép a jutalma ezért. Az oldalsó libikókás fajta. Elmondja, Enikő kint van a mosdóban megigazítani magát és folyóügyeit intézni. Bal karomat támlára helyezem, így nem kell oldalt nézzek rá. A csónakázásról beszél. Vén Duna és Rezét lenne. Sétahajókázásra hív még. Kérdezem: mikor? Erre a mai délutánra. Megint hármasban lennénk. Az ő kérdése: jönnék? Boglárka válasza: Jöhet! Itt felcsendül A-teens - ék MAMMA MIA-ja és csókban forrunk össze. 

Mosolyunkat látja a visszatérő Enikő barátnőm és köhintéssel jelzi: összeragadtunk. Balázs jobbjára ül, én lopok még pár csókot és akkor várom őket délután. Ezzel búcsúzom tőlük. 15kor legyek itt és itt. Így válok el tőlük. Mosolygunk egymásra, ők beszélgetnek tovább. Nagyon jó! Nem sétahajóztam még. És két ilyen jó kis emberkével. Alig várom. Bekapok valamit gyorsan otthon és robogok oda hozzájuk.

Bankóhoz lépek. Negyedóra van délig. Ölelés a presszó előtt és nagyon jó barátként jön a búcsú. Még látjuk egymást.


Szép ez a kis sétahajó. Annyian vannak, mint a nyű. Kígyózik a sor, mármint mögöttünk. Időben beálltunk. Azt mondja Balázs: A Halászléfőző Népünnepély egyik napján ez érthető. Bebürrög a motor és indul  a mandula. Nézem a picike szép kis vizet. Enikő és Balázs kergetőzése veri fel a hajó talapzatát. Felszaladnak egy járaton át a tetőtérre, ahonnan én is meg szeretném nézni a kilátást. 

Felérek. Már innen csodás. Balról Balázs és Enikő rágják egymás szájába gondolataikat. Mélyen, mint a vulkán szép kürtője. Így még nem láttam a Kamarás Dunát. Csónakból is jó, de ez más élmény. 

"Boglárka, máris megyünk! Megnézem magam a tükörben. Pillanat." 

Ölelő karok érkeznek csípőm köré. "Megbántottalak...?" ez férfihang. Balázsé. Nem szólok semmit, csak megfogom kacsóit. 

"Mi a baj...? :-)" Erre sem felelek. csak  

"Egy szavad sincsen hozzám, Bogi. Csak nézel előre." Megsimogatja a mellem (engedjem neki? egye-fene. Engedem. szép helyre vitt minket legutóbb. Veránka és Szent László híd) és arcom. Hátulról egy lopott és lassú csókot kap tőlem az úr. 

"Most már semmi. Csak innen fentről még nem láttam a vizet, Balázs." 

Itt már megkegyelmezek neki, habár tényleg inkább a vizet és tájat nézném. Elmegy oda és vissza a sétahajó. A kis hajókikötőnél vagyunk, amikor azt viszont meg szeretném nézni. Elengedik egymást ajkaink. Játszó gyermekeket látok. Kacsáztatják kavicsaikat. Huhh, de jó innen ilyen magasságból szemlélni e lépcsőket. És közben Balázs fantasztikus ölelése karjaival... Brummog közben a hajó motorja. Kirobbanó hangulatú egy délután. Csókomat kéri ujjával az államat keresve. Enikő közben mellénk került. Neki is tetszik ez a rész. Habár kalandorként szerintem kívülről fújja. Visszaúton kenusok, kajakosok és sárkánylapátosok a vízen. Edzés lehet? Vezényelnek nekik. Sárkányrepülőgép még az égen. Ezerrel tombolnak a hormonjaim és kérdezek tőle valamit.


A hajóról 3 hangyarajnyi ember száll le. 


 

Csillagok háborújára megy a tűzijáték. Kották szárnya viszi kezén tekintetem. Nem tudom Enikő és Balázs mit cselekszenek. A fényjáték tesz magáévá. Kar simítja testemet és öleli derekamat. Arc talál arcomhoz. Balázs az. Megkeresem kezét. Megfogja egymást a két kacsó. Rámosolygok. Test a testhez simul. Tekintetek találkoznak a csillagos égen. Észre sem veszem, hogy másnap van a sötét éjszaka beköszöntével.

Balázshoz megyünk. Mutat számítógépes játékokat sok műfajban. Én most ugyan nem smárolok vele. Érdekel, mit látok. Enikő is rá figyel. Nincsen csókcsata. Pedig neki is aztán van szépsége és teste úgyszintén. Éjjel 1 óra után vagyunk és játszottunk is. Talán folytatjuk? Biztosan! Kerékpár, mert kérdezi Balázs: mit szólnánk éjjeli városnézéshez. Ennyire romantikus nem vagyok, de tegyünk egy kört! Egy lélek sincs az utcákon, de a nyugalom áthat; mint aranyos nyuszikát a friss zöld fű. A kelő nap sugarai sétálnak öltözékünkön. Festik, mint egy mámoros tónust. Enikőt elküldi Balázs haza udvariasan, hogy velem töltene még időt az egyik játéknál. Felvonja barátnőm a szemöldökét, de nyugtázó tekintete nyilvánítja ki szándékát felénk. Rendben van és hazaútra viszi magát pedáljai nyergén. Mosoly, búcsú és miénk a terep osztálytársammal.


4 óra után vagyunk már valamennyivel. Megkérdezi, akkor legyen-e? Ezt kérdeztem tőle a Sétahajó fedélzetén, megtenné-e Nekem. Jöhet. Gyengéd és óvatos. Nem fáj. Mondom neki, attól féltem; Enikő lefekszik vele és azt már nem bírtam volna ki. Felelete: Ma kívánt lefeküdni vele, csak közbejött kérdésem s akkor már Enikőt inkább lepasszolja mittam.  

MegKÖSZÖNÖM  Balázsnak. Le a kalappal előtte. Továbbra is barátok vagyunk pótvizsgáig, de ezzel az éjjeli cselekedetével nőtt a szememben. A fáradtságtól magamon felejtem melltartómat és így térek magamhoz ágyamban. Tulajdonképpen ruhával érem meg a délelőttöt :) Dehát Istenem, bárkivel előfordul, hogy fáradt és rajta ragad a ruha :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!