Nyári Szünet: Második Évad - hét óra hét perc

MotoszkaDaniel•  2018. március 27. 21:54

Nyolc órára a városban vagyok. Polák Boglárka nézelődik. Találkozom a "nyolcadikos" fiúval. Micsoda véletlen. Elmegyünk beszélgetni hozzá. Valami Music Box félét vezetnek a szülei. Csókcsatába keveredem vele. Aztán úgy hozza az élet, hogy egy igencsak szép lakásba kísér be. Iszogatom vele, de nem sokat. Csók követ csókot és bizony kipróbálom vele az ágyat. Nagyon jólesik így korán reggel. Egy félemberöltőnyit csókolózom vele, aztán ki a nyílt utcára. Úgyis találkozom vele még.

Éppenhogy hazaesem, amikor Balázs telefonál. Ha tudok, fáradjak már le a partra. A töltéshez, aminek tetején kerékpárút is van. Azt mondja, nem tart sokáig. Ő is látja, mindjárt itt az eső. Viharfelhők gyülekezője fejünk felett. Elmondja, a kapuslánnyal csőrözött már reggel óta itt a fűben és ezúttal nem engedte neki a nemi közösülést. 
Rákérdez, én meg vissza. Pár óránk van csak. A fűzfa takarásában jó lesz.Elnézést kér, hogy így rögtön reggel. Reméli, nem probléma. Finom illatot érez rajtam. Meglepi, hogy az imént döntöttek ágynak. Az ágak takarásában fülembe mondja, én neki szintén: SZERETLEK!


Égdörgés, sötétül felettünk a mennyezet. Koromfekete festmény kísér haza. Balázs is szedi a lábát, mint szorgalmas kis nyulambulam a cipőit. Boglárka ellógta és eldugta júliust. Szép napok voltak ezek. Cseppecske csurran kezemre és villám sújt le a közelemben, itt valahol. 
Szerintem kerékpár nélkül én és Balázs elázunk, mint zivatarban a szép veréb. Bő egy hónap pótvizsgáig, most már csak ismételek. Zeng ám odakint az égi háború. Nem baj, jó sokáig nyomom a tanulást. Nem tudom, meddig. Akkor nézek rá az órára, amikor végzek. Étkezni megyek csak le. Apáék is nézik ebéd alatt, mekkora csinnadratta ez. Elég jól haladok az Űrgammákkal is. Tulajdonképpen pár nap és befejezés. Jó régóta tanulok már; dehát istenem: sok időt aki eltölt szabad vízen és még csónakázás is.
Kora estére megy csak el ez a furcsa lila fekete színekben vagy milyenben pompázó felhősereg. Hét-nyolc körül jelzek ősöknek, hol vagyok és lehet; Ott is alszom.


Beenged az úr. Hogy ne legyen probléma a hormonokkal, Balázs csillapítja őket. Jöjjön a Gyűjtő című film. Nem, most azért inkább mozi után pihenek. Jó lesz a kis ágyam. Egy nap alatt két fantasztikus férfitól is háromszor. Pihenjél, Boglárka. Rád villámlik meg dörög még a dunyhában, de: jön érted az álom.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!