Nyári Szünet 4. évad, 1. rész.: Betegen

MotoszkaDaniel•  2018. június 30. 12:53

Nem érzem jól magam. Hasogat a fejem és melegem van. Erre ébredek ezen a reggelen. SZédülök és lehet, hogy a torkom is fáj. Polák Barbarától kaphattam  el valamit mostanában, amikor elmerültem benne? Csak nem.Elfekszem, befekszem az ágyamba. Anya rámnéz.

Menjünk orvoshoz. Néhány gyógyszer, de az ágyba. Ha éppen nem tudok tovább feküdni, nézek ki a fejemből. Nehogy unatkozzanak a számok.


Apa telefonál, hogy: pár napot, legfeljebb még egy hetet marad. Utána mindenképpen jön. Sikerül második autót is intéznie. Anya örömmel hallja ezt.


A napom java része alvással telik, így nem tudok igazán tanulni.. Túró rudit kapok, hátha gyorsabban gyógyulok. Jó kis Leó jégkrém még mellé. Azt persze óvatosan. Zenehallgatás ilyenkor nem megy.


Álmodom egy rövidet, pótvizsgán odafigyelni. Igyekszem majd. Nagyon. Igaz, ha vizsga alatt bezavarodik oda egy kánikula... Nem les (?) Mi van? Ja valami labdarúgó bajnokság megy a tévében. Az is jobb a semminél, legalább viszi az időmet.


Esteledik. Torokfájásom az ami először enyhül. Kezdjük el szedni a gyógyszert. Na ilyenkor nem olyan az éjszaka, amilyen szokott lenni. Forog körülöttem a világ, az étvágy se az igazi.

Valahogyan mégis sikerül megbarátkoznom a párnámmal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!