Nők a késő estében

MotoszkaDaniel•  2022. március 3. 18:02  •  olvasva: 122

Pulóverben lévő lányok a vacsora után. Marianna épp sóhajt, az imént gyűrték bele az ágyba. Ölti magára a pulóverét és kabátját. Melinda egy barátjával beszélget, amikor rámászik az ajkára néhány lépcsőfoknyit, a viszonzásnál e mosolyos jelenet végére érkezik oda a baráti körük bepityókázott tagja. Vigyék haza gyorsan. Melinda azt mondja, hogy akkor kapaszkodjon. A férfi azt mondja, nem találja a kilincset.


Az első férfi Marianna mellé ül, középre. A fuvart igényelt úr a jobb hátsóra. Melinda barátja az anyósülésnél van. Az mit jelent, hogy gyorsan? Nincsen hold az égen, dehát beszállás után indulás. A jószándékú, azonban ittas úrnak segítenek bejutni a házába. Nem is hallotta az öreglegény, amiképpen Melinda hasította az utat a kilométerek során. 


Valaki gyűri az aszfaltot, ezt hallja a ház. Hátul nem hallani semmit, csókba bonyolódott Marianna s csakhamar gyün a fény. Csúsznak a garázsba a kerekek. Mielőtt kezdődne a Táncreakció a Z+-on, lefürdenek. Mi ez az apró mozgás? Már sima vízszint nyugszik a szobában az ágyat illetően és szájpuszik hajókáznak cuppanásban, belenyomták Melindát is az ágyba.


Éjfél van, a műsor után az egyik járgányt vissza kell vinni, úgyhogy két autóval mennek a férfiak.


(Paul Walker emlékére: 1973. Szeptember 12. - 2013. November 30.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!