Níó

MotoszkaDaniel•  2021. december 24. 16:19  •  olvasva: 150

Ki az, aki rám néz a tükörből? Én vagy a rabságban raboskodó elmém? Mielőtt a lemezt olvasóba helyezem a vörös fényért, ez melyik pirula? A kékben élek, de a másik mit ad?


A telefon csörög, de az nem a szomszédot adja. Megmarad az önképem vagy ébredek üres világban egy nedves burokban? A választás nem az enyém. A szándék az, ami szabad. A fülkében sem vagyok biztonságban, amíg a túloldalon nincs felemelt kagyló.


A fekete macska nyávog, de ő itt a lefelé szakadó padló megtestesülése. Van kanál? Az meghajol, de nem előttem. Harca az oszlopok mögül fel és e folyosókon a tolvajnak is becsülete van. Jól vigyázok viszont, hogy ki előtt hajlik meg a szívem.


Ahonnan jöttem, elnyelte a kék múlt. Ahová tartok, izzik a bizonytalanban. A barátom emlékműve hallja a szavaim dúdolását? Az utódja velem van és követ az alakuló semmiben, akár a füstben úszó árnyék. A kedvem szürke, a mosolyom egy lopakodó robbanás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

liketorn2021. december 25. 20:15

Elküldtem, kíváncsian várom a fejleményeket! :)

MotoszkaDaniel2021. december 25. 19:41

@liketorn: johnmcclane5509@gmail.com

Nekem van segítségem letöltésekhez, meg aztán: Nem vagyok egy elveszett gyerek. Amikor én felnőttem, még internet se volt, nemhogymég közösségi média. Akkor sok szeretettel várom a segítséged. Az egyik Viasat leadja az újratöltvét ma 21-kor, de azért nem árt ha azonkívül is megvan s ehhez számomra minden segítő kéz jó.
Sokkal egyszerűbb dolgunk volt, amíg volt a Hellshare és társai. Aki hozzám hasonlóan az 'analóg' világban nőtt fel, idomulnia kell a digitálishoz! :) A postát még nem digitalizálták be a modern világunkban, szóval az értékelésednek hála: A NÍÓ hétfőn már adódik is fel egy ismerősnek, aki írni nem tud.Olvasni sorokat viszont szeret! :)

Na, akkor nem cséplem a szót. Köszönöm, ha segítesz! (Hogy ne legyek annyira száraz: még értékelni sem tudom az újratöltvét meg a forradalmakat, mert alig emlékszem rájuk. A Mátrixra a legjobban.)

liketorn2021. december 25. 19:31

Persze, de egy ncore meghívóval jobban járnál szerintem! ;)

MotoszkaDaniel2021. december 25. 18:57

@liketorn: Ha megadom az email-em, el tudod nekem juttatni az újratöltvét? Törölve van. Akkor tudnék írni további ilyeneket. A Mátrix - Forradalmak elérhető a világhálón, a Mátrix 4 - Feltámadások (és az első Mátrix bennem maradt emlékei) alapján keletkezett EZ.

liketorn2021. december 25. 16:34

Mindent szürkévé összemos az idő, ez azonban lehetőség, hogy a színek majd érvényre jussanak, jelen idő, jövő idő, jövő-menő :)