MOVING BRA WITH THE DUSK

MotoszkaDaniel•  2021. december 30. 16:54  •  olvasva: 159

SÖTÉT HANGULATBAN DICSFÉNY A MOSOLY


Egy túlélő utolsóként hiába ér át, a gépek elkapják. A terroristának jelentik, hogy meghalt és egy kérdése van: Miképpen jutott át a két ügynökszellem, amikor lezárták a telefonfülkéket? Pedig sajnos még így rájuk találhatnak. Az életét áldozta a békéért. A fegyverhordozója nyitja helyette a kaput a kolóniához.A letisztálkodott menekültek foglalják el a szobákat és keresni igyekszik az ablakban a valamit, hogy milyen most Bion? Nincsen külön lány meg fiú részleg, az egyik eszes bolond azonban a szemközti ablakban kiszúr egy sötét hajú göndör illetve szemüveges lányt, ki pulóvert visel.A domborulatain ragad a szeme, ezt az ifjú nő pont a szobában lévő egyik szál pad előtt állva kihasználja. Rugózásba kezd, majd gyors jön és néhányszor ütem. Leveszi a pulóvert. A melltartó vonalának elérésekor hátranéz, egy lány lekapcsolja a villanyt.  


A terrorista s emberei járják a szobákat, hogy villanyoltás és mindent ami elektromos kütyü, lőjék le róla a világhálót. Minden ami oda nem kapcsolódik mehet és beszélgetni is lehet, csak ne legyen hangoskodás. 


Másik ruha és a melltartó alsó vonalát hagyja el. Megint odanéz és jön a hangulatvilágítás kapcsolása. Most többet lehet látni és tovább, csak a szórt fény végett csökkent a látótér mértéke. Rugózás, rugózás s három-négy körönként meg egy nagyobb.


Odakint szellem jut be házba, fényképez. Micsodát és ki ez? Az ikerügynökök halottak. Bent égtek egy autóban. Mozgolódásra lesz figyelmes. Fiú a szomszéd szobában és megtámadja. Mindenét kénytelen otthagyni, azonban kijut onnan. 

A terroristához megy, mert másmerre nem lát életet. Sem fényt. Hívja Grudia-t és Grumilla-t, hogy ilyen személyleírású valaki volt-e a többiek között? Ez így kevés, mondja a nevét. Mehet! A terrorista körbenéz, csak egy helyen van még fény. Felmenjen vele? 

A kopogásra ajtót nyitnak és a vonagló lányt látja a terrorista. Ők többet látnak még hátulról is ott helyben és akkor: -Elnézést! - Folytassátok csak. Amíg kedvetek van benne. Látod? Az ügynököknek ez semmi. A szemlélődés része a világnak. Figyeljetek, valaki átjutott a Mátrix-on. Nem tudom, hogy. Itt van a számára hely? 

Kettő ágy van meg egy nagy, arra befekhet.


A terrorista kimegy a szobából és Grudia-val, Grumilla-val megkísérlik bejárni a környéket arra, amerre a fiatalember mondta.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2021. december 31. 18:56

@Mazsion: Nem jelzi ki az email-címedet. Add meg nekem, kérlek. Itt.

MotoszkaDaniel2021. december 31. 16:03

@Mazsion: Akkor várom az email-edet. Nem tudom a címedet. De a legegyszerűbb, ha az általam megadottra írsz levelet s onnantól bármikor tudok neked küldeni.

Én most kaptam egy választ.

Mazsion2021. december 31. 16:01

@MotoszkaDaniel :
Volt már olyan, hogy oda rakta a poétról érkező levelem.
Rá egy évre vettem észre.
Írj az e-mail címemre.

MotoszkaDaniel2021. december 31. 15:43

@Mazsion: Ott nincs olyan, hogy spam. Írjak egy harmadikat? Én is csak akkor tudom megtekinteni az elküldöttet, amíg piszkozatban van. Ha elment, már nem.

Mazsion2021. december 31. 15:19

@MotoszkaDaniel :
Nem kaptam meg. Spamek közt sincs.

MotoszkaDaniel2021. december 31. 11:45

@Mazsion: Akkor írok még egyet. Küldtem neked a poet levelezőrendszerén keresztül.

Mazsion2021. december 31. 11:39

@MotoszkaDaniel :
Írtam tegnap, de nem jött válasz.

Mazsion2021. december 30. 19:45

@MotoszkaDaniel :
A poét levelezőjébe írok. Tudsz nekem is küldeni levelet.

MotoszkaDaniel2021. december 30. 19:21

@Mazsion: Ohh, értem. Ne feszülj be, kérlek! :) De a válasz igen. Hogyne: johnmcclane5509@gmail.com Szeretettel várom a leveledet. Több címem is van, csak ezt nézem a leggyakrabban. Írtam volna a számodra, de azt nem lehet nálad. Így ez a megoldás marad.
A Mátrix világa elbeszélésben más, mint versben. Én jobban szeretem az elbeszélés világát, de ahhoz a Mátrixnál mindentől függetlenül történetet összeeszkábálni... Na az érdekes, ha valaki arra vállalkozik. Csak Liketorn írta, hogy legyek groteszkebb. Mert az ő véleménye szerint nem vágtam oda eléggé mátrixosan a megfogalmazásokban. Amiket viszont Ő megfogalmazott, nem illeszkednek a Mátrix világába. Van, ami igen. Van, ami viszont nem.

De vajon tudok megfelelő választ is adni a számodra? Hamarosan kiderül.

Mazsion2021. december 30. 18:55

@MotoszkaDaniel:
Mivel nekem autizmusom van én nem értek a virágnyelvből, a kétértelmű dolgokból, érezni érzem. Ha ilyennel találkozom befeszülök és nem tudok vele mit kezdeni.

Nekem elvont amiket írsz, írtam is, hogy nem értem.

Tudok veled privátban levelezni?
Szeretnék kérdezni.

MotoszkaDaniel2021. december 30. 18:10

@Mazsion: Üdvözöllek. A fényképezés meg a menekülés az a legfrissebb álom ott a szellemmel. Pont most álmodtam az éjjel. Eszembe jutott, hogy az Újratöltvé-ben szellemikrek vannak, akiket Morpheus végül az autójukban kilő. A mellrázós eset az 2003 körül történt, jómagam is láttam. Idegenvezetőnek tanultam.

Ha ezt nem álmodom, nincsen semmilyen körítés ehhez a harmadikhoz és ti sem olvasnátok ezt. Remélem, nem zavartam :) Pont hogy igyekeztem szórakoztatóvá varázsolni e harmadik fejezetet.

Nem olyanoktól kell olvasni, akiknél kétértelmű hogy mit akarnak. Olyanoktól, akik lehet, hogy kétértelműen írnak, de igyekeznek azt egyértelműen tenni. Kamuképes emberkék ismerősek. Ott mindig vigyázni kell, kivel mit csinálsz. Én úgy szoktam, hogy ahol a jelölnél nincsen velem közös ismerős: törlöm. Előző Facebook-nál lehetett azt kérni, hogy többet ne jelölhessen ismerősnek, e mostaninál nem. Azért is szerettem az előző változatot.

Mazsion2021. december 30. 17:58

Én is azt érzem, hogy gépek világában vagyok. Főleg, akkor amikor elkezdenek magyartalanul írni. Nem lehet kivenni belőle, hogy mit akarnak. Sokszor gondolom azt, hogy már a poéten is gépek, programok írják a verset. Rengeteg arcnélküli és kamu profilképpel rendelkező van itt is jelen.
Ebből az egész mátrixból(nem a filmből) meg elegem van, mert az életben ez egy ember számára elviselhetetlen.