Mivel öblítsük le? 3.

MotoszkaDaniel•  2022. május 5. 22:48  •  olvasva: 87

Lány inog a barátai karján az ivóba, leitta a barátnőt más söntésekben. Befoglalnak e vendégek egy helyet ülésre s így tartják egymást szóval. Fiúk körében az immáron szesztelenített és verseny. A kanok hozzák a kedvenc italát, a nő meg van hívva rá elismerésre. A fehérneműre kabátkát vehet, mert a megmérettetés közben le kellett vetkőznie.

A srácok szédelegnek, darabos mondatokban bohémkodnak. A bájak távozáshoz emelkednek vissza a lányokhoz pletykálni. A vállakra ráteszik a kezek a kabátot, egy úr érkezik hozzájuk inni. Valamicske ostrom után csóválja a fejét, hogy ez játékon kívüli alkalom volt. Mondja ezt egy szál trikóban már és kicsit cseverészik.


A barátnők és barátok egyet még isznak, megint pihen egyet a nyertes nő. A piák királya érkezik s mondják neki, a kisasszony leivott egy bandériumnyi fiút. Az úr őt már nem túráztatja, de vágjon le vele három baráti kört. Jönnek a pezsgők részéről, a csajnál pedig épülnek a gyümölcsvodka dugók.


A hölgy topos dekoltázsában hintázva jelez, nem bírja tovább az ötödik pohárnál. A kan a mondatokhoz keresi a szavakat és kezét nyújtva a három pözsögő után nyújtja kezét s jöhet a heverőről a felállás. Arcra mennek a puszik, illetve a csevelyek alatt csendesedik el a vihorászás. A nap kúszó arcában a padlózatról szellőzik ki az aroma, az ajtó beszélgetve tárul a csajnak a gratulációban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!