Mivel öblítsük le? 2.

MotoszkaDaniel•  2022. május 5. 17:01  •  olvasva: 87

Áramlik a nap keze kilincs orcájára és nyomja a tenyér azt. Arcok szűrik köszöntésre az Ő üdvözlését, mászással jönnek asztalra az igyekvő ujjak ölelést nézni. Fordulnak vissza a léptek a dekoltázsok láttán, ide azonban a belépés ficsúroknak is szabad. A fehérnép ajka néhol iszik a szenvedélyre viszkit.


Tántorgások szoknyában, elvégre nagyrészt ez a női söntés. Vörös pulóverben dáma önt fel a garatra piros bort. Barátnők vagonja sörrel öntözi a torkot, az egyetlen csinos sarokban gavallér téved barátja ajkára s célozzák mámorban az óceán mélyét. Korán van a délutánnak és egy pofon már csattant biliárdozás mellett, a rezgő garbó felengedi arcára a férfi fuvallat tolakodását e játékos, valamint kicsi folyosón.


Fröccsök csúsznak zuhanás nélkül és a csitrik meg sihederek távozásával érettebb lábak dobogtatják a ritkán hallgatózó padlót. Annak mindegy, hogy ki mikor szédeleg. Ez inkább az urak hóbortja, de a hölgyek is oda kódorognak? Rozék sorakoznak töltésre, az egyik részén a szalonnak integetnek a csapos felé a poharak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!