Mélyre dugott szakértelem - NEGYEDIK fejezet

MotoszkaDaniel•  2022. december 30. 22:48  •  olvasva: 56

Nem teknőt súrolnak a hajópadlón, e kabinokban tudósok ugratják egymás agyát sok ezer láb mélyen. Itt nincs semmi, akkor mi közelít a mélytengeri búvárokhoz? Ez a kékség beszélő csendje és szabadon kószáló bikacápák terelik az árnyékot, de miért is tempózik e négy vagy öt példány?

Romantika nincs. Egyvalami csókol s nem ajkat, az pedig a cápák foga. És aki idelent prédává válik, halál előtt a mély moraját hallja.

 

Azt gagyogják a buborékok, hogy ez háromezer láb és majdnem négyezer.

Hatalom meg érdek van bő két évtizeddel később, szaktudás meg tudósok független ismeretének térengedése a döntésekhez kevésbé. Márpedig bankjegy eme uszonyokat nem állítja meg és ha felszakad egy zsilip, a kiegyenlítő kamra sérülése végett a lélegzetet mint olyant el lehet felejteni. Előbb fulladsz meg, minthogy halálra égnél.

Itt dugj el mindent, ami kutatási eredmény. A hatalom ide nem fog lekutyagolni, de megtalálni képtelen idelent egy kutató tengeralattjáró fekete dobozát.

 

Bár jönne egy két vagy négypupú és vinne fel a hajóján a tágas medence ringatásába, igaz? Itt ami a vízzel tud egyenlővé lenni, az a hínáré lesz.

Forgásban kerekedik a kilincs, ezek megfojtani jöttek minket vagy a létezésünket megenni? Nőre emel kezet, aztán majd' bilincsre perecezi azt.. néhány amerikai katona. A fenékről jöttünk és üvegházba zárva a kék óceánjának foglyai vagyunk?

 

A csónak gerincét meg lehet rongálni? Egyvalamit nőként megjegyzek, ne helyezzünk csatornát a kopoltyúra. Ezek le vannak döbbenve, hogy egy dögös tengerésztiszt nő tud bánni a puskával? Ha jót akarnak maguknak ne kössenek bele abba. mikor gyújtok rá.

 

Szellőzőn át mióta lehet menekülni egy kutató tengeralattjáró zárkájából? Most már menjünk haza, így is meg akartak dugni még bőven az út előtt.

Gyilkológépeket nem lehet nevelés elnevezése keretében irányítani. Biológiai fegyvert nincs az a kar, ami megtart erős sodrásban.

 

A keresztbe font karjaim szerető ölelésében előbb megbízom itt a kalitkában fekvő ágyam nyújtotta pihe puha szeretetben elnyújtózva, mint a haditengerészet ígéreteiben.

 

Száz százalékban és a szó legnagyobb mértékében értve (NŐKÉNT) szégyellem, hogy eme amerikaiakat először oroszoknak néztem. Ezeket az sem érdekli a hadsereg parancsán felül, hogy elveszett járműnek néznek egy szerintem rakéták széttépte bálnát (melynek testét a mély temeti hamarosan alánk, ugyanis még ereszkedik e szerencsétlenül járt teteme a fenékre)?

 

Sajnálom ezeket az USA katonákat, de robbanjanak csak a mélybe (a testem tálcára tevésével segítem szabadulásra a szakmai társamat. Van aki meg is nézi, milyen egy szemrevaló s alig húszas éveiben járó nő). Zabálják fel őket testük darabjaira e harcra kinevelt génállománnyal rendelkező és a könyörületet nem ismerő cápák (ezek programozott ösztönből támadnak, nempedig természetes szükségletből). A pénz soha nem lehet előbbre az észnél.

 

A társam túlzott bizalmatlansága végett később csobbanunk csak fel a felszínre s így is a tükör perzselése előtt (mivel nekem napallergiám van). Tengerészpuskával le lehet szedni egy gyilkolásra kiképzett ragadozót? Amíg van töltényem meg a többieknek, igen. És engem sem lehet csak úgy megdugni.

Hogy is tartja a közbeszéd? (Mit mond a közszáj?) Ha a lány a fiú előtt nyomja el a talpával a csikket, akkor dugni akar vele. Ha a nő a férfi arcába fújja a füstöt, akkor meg smárolni kíván vele? A háziorvosnál azt mondja az asszisztens vizsgálat előtt nekem: melltartó maradhat.

 

A mélység háborogni fog, amíg a pénz előrébb való az értelemnél. A kedvenc fekete felsőmet nézem, miközben rám simul pántjaival a vállaimra a legszebb és legkényelmesebb melltartóm. Ölelik már azt, amit kell a kosarak és fel a fekete női trikót. Tűz elő, gyújtok rá (itt senki nem szól bele). Érzem, ahogy átjárja testemet a füst (s ha tudná a kollégám, mennyire hiányzik egy igazi. Érzéki szex nekem. Még csak nem is annyira a csók) és néz rám az ágyra a kinti verandáról, amiképpen hanyatt fekve kényelmesen bagózom. Én egy szóval se mondtam neki azt, hogy nem dughat meg. Ahhoz azonban, hogy ágyba vigyen (a kutatásokban. A génmódosított cápa program leállításában); teljesítenie kell. Nincsen szex, amíg két süldő pénzeszsák tyúkot meg tud kefélni. De emelkedettebb igényekkel rendelkező nő melltartóját nem veheti le.

 

Ötmillió dollár robbant fel a mélyben és második esélyt kaptunk.

Pénztámogatásban vagyunk, ne baltázzuk el ezt az esélyt. Az előző csapat nem találta meg a kutatási jegyzeteket és annak a megszerzése a feladat. Sarah Connornak mondom magam ott a mélyben, de női terminátorhoz kell egy férfi is.

Közben a nagy dekoltázsomban e szobába beszűrődő trópusi napfényben s a folyó partján a szál végére érve rájövök. Ezek az amerikaiak ott a mélyben felrobbanva nem a nőket vetik meg, hiszen a társaimat is tömlöcbe vetették. Ezek kémeknek néztek minket ott valahol Kanada vizeinél illetve a kutatási anyagra vadásztak.


(Háborgó mélység 2. 2003)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!