Mellpolitika 2.

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 19. 13:41  •  olvasva: 97

Most is melegem van. Azért rám néznél? Kevesebbet takar a ruha. Azt szeretném, hogy bennem elvesszél.


Elgondolkodom, hogy tetszik - e neked a hosszúkás és drapp fülbevalóm? A másik később jár a szemednek, a haj betolja az arcomhoz. Szitál a smink s addig összehúzom magam e bézs pasztellba és a pihe tükörjében hallgatózz! Egyszer hinti Őt a fuvallat tova az ajkamból, kissé érinti csak ujjam az árnyékba parkoló pántom.


A rajtam lévő ballont mustrálod? Most be tudtam találni mindkét gombbal a lyukakba. Hajolok, nehogy a pánt megcsússzon. Kopognak az ujjaim kecses türelemmel a padra.


Látod, hogy fénylik tompán az asztal vize? Ha én leülök ide, felveri itt lent a port is az unalomból a gondolatokba merült tekintetem. Mélyüljek bele a székbe? Szinte látom az áttetsző tükörben a mellkasomon heverő testem.


Ránézek az általam fújt pehelyre, magamat összehúzva. Gyalogol a nap a nyakamra és száll le oda az árnyéka szürke láncként. Egy tincs szeretne kilátni az arcom mögül, ha már balról a fülem hűsöl ott a lebomló hajban. A délután barnát lát a szememben, szóra emelem a szám büszke kacér sellőként.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2022. augusztus 20. 16:14

@Mersinho: Amikor arról kell írni a tervem szerint, ami ma tabutéma (de a kilencvenes és nyolcvanas években erről még szabadon lehetett írni): Nem vagyok könnyű helyzetben. Csak én nem vagyok szívbajos :) Na, eddig egy egyes döntetlen. Ennek az elsőjét egy nő értékelte színjelesre, a másodikat meg egy férfi (nem sokkal rosszabb eredménnyel :) ). Köszönöm, Mersinho!

Mersinho2022. augusztus 20. 11:53

tetszik ez a nyers oszinteseg :)