Mellesleg 3.

MotoszkaDaniel•  2022. június 13. 22:22  •  olvasva: 85

Ő mit szeretne e szoba kanapéján várakozva és az ajtótól idesétálva? Csak kapjam le az ízléses díványon? Elfekszik rajta, a hajának adja letolt köpenye sarkát fürdés utánról bal vállnál. Tengerkék szeme rám néz a világosbarna fürtökkel s nézem, hogy a Balatonkék sávba hosszasan besorol a közepes domborulat. Van itt a szemnek ennivaló.


Jobbról a medence átöleli magához vállhoz érkező pánttal az igényes köntös takarta fehéres szegélyezés felét. Mindjárt letelik a harmincegy másodperc, a húgom lejjebb készteti karjával a köntösét, elég lett volna a könyök felett megállítani. Ez így viszont beöleli kosárba a báját, a másik már teljes ölelést élvez. Kérdezi, hogy miután megszáradt, lekaphat e engem is?


Kattintok még párat, olyan jól esik a fény most a nyaka alá s kalandozik az a mellkasnál. Ez a mélykék fény a balján, de tempóval kell pasi szemmel elkapni a pillanatot. Az ő melle még nőni fog ehhez a hűvöskék szemű archoz? A haja részben belóg a hídként tündöklő révhez középen és akkor ötödikként, ez itt egy szép szív alakja is lehetne akár.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!