Mellbevágó

MotoszkaDaniel•  2022. június 13. 22:23  •  olvasva: 90

Egy igazítás a hajon, nadrág és érkezik a modell. Az árnyék mögöttem, nem kell semmi felül amibe belebújnék. Egyenes, hosszas s bő tincsek bomlanak le a testemre. Jobbról mindent eltakar a haj, csak besejlik a nagy öbölt adó kosár széle.

 

Balról árnyék hiányában átöleli a szabályos gömbömet a takaró, szinte napsugártól fénylő s elvakított barna korsóm. A pánt alig tűnik tartónak, ott van az bal oldalt a váll szélén. A sötétbarna szem néz az objektívbe, pislant csak a híd a befont karokon. Egy korsót fedésben teljesen átadok e képnél.

 

A felvétel becsapós. Olyan, mintha lazára lenne engedve balnál a pánt. Ez a hosszú tarka meg szőkés fürt trükkje, ilyen póznál pedig nem vagyok spórolós. Üljek még így vagy dolgozzanak a pántok tovább?

 

A kosarak simogatnak, kényelmesen nézem az eredményt. Mindössze úgy éreztem, rólam is legyen már egy lengébb darab. Nem szorít, csak nem ért még ilyen élmény. Karomon itt balra gyalogol a fény s a hajszálaim lépik át itt balon a kicövekelt korsó vonalát komótosan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!