Melissa Turner

MotoszkaDaniel•  2022. június 4. 15:08  •  olvasva: 100

A társam szabadságon van és ott sem lehet nyugta? Ahol a tenger a választóvonal a sarok s a hideg között, csónakok meg hajók ringatóznak. E partokon vigyázva vegyen kézhez mindent, amit a part hordaléka adhat a mélyből. Én csak dobom a kosarat, cukkolva ezzel a társamat, hiszen mindig féltem Őt.

Ami erre játékszer és a szeme nyitva, csak kétszavas mondataival borzolja a megtalálója idegeit. A halál jár minden perccel s nappal, ha nem ismerjük fel időben ezt a veszélyt. A századokkal ezelőtt élt véreink tisztában voltak ezzel a vizek partjain? Egy részük igen, a másik felük inkább leadta vitrinbe a talán megszűnő szeszélyért.


Sokan tartják úgy, hogy az ártalmatlan babákba bújt a seprűn szálló vasorrú bába. Mi van azonban akkor, ha ez csak egyszerűen egy önzően rosszindulatú rontás szándéka? Hiányzik a húgom, de Ő egy magasabb cél végett apám barátjával biztonságban van. Lehettem volna végrehajtó, én viszont képtelen vagyok szívvel és erkölccsel, de hidegvérrel ártatlanok felett pálcát törni. Egyszer valóban meg kellett tennem, de az szükségszerű este hozadéka volt.


Scully, el kellett égetni a lappangó veszélyt beszélő babát? Halász keze mozog hajójáról, de mit hoz fel kezével a hálója? A varsa ennél nagyobb és ez egy fiú baba. Nyílik a szeme s jön a hangja. Én válaszolok az immár hazajött, velem szemben ülő Dana-nak. Mi nem akarunk játszani, őrizze inkább a tenger odalent, valamint tovább a titkait!


(Wikka 3. X-akták: 5x10 Igéző szemek)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!