Már vártalak téged

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 8. 22:14  •  olvasva: 69

Egy telefon nem elég. Amikor kettő cseng, melyiket hallgassam meg? Ki készül itt ördögöt égetni? Az éjszaka előbb hamuvá lesz, minthogy Ő ezzel büntetést nyerjen.

A pokolba kívánják három százada a vadászokat, de a démont fel lehet gyújtani? Ő előbb teszi azt a szemeteskosárral. Lányok, csúnya dolog mások előtt pálcát gyanúsítani. Négy kapu záródik, négy meg a bejáratot tárja?


Előbbi vala a menny, az utóbbi talán nem a pokol. Meg tudtok egyáltalán gyújtani egy máglyát? Nem úgy nézem ezeken a lányokon. És még itt is össze tudja őket zavarni a boszorkány.


Sára Erikkel ismerkedik a csókkal, Erik volt barátnője az Ő komáját csókolja. Kréta ír átkokat és gyermeteg bátorság ide a betolakodás, amikor rontás van a házon s az hat bűnös leszármazottjára száll. A táblát használnák, de a sötét lovas utód őket ebben megzavarja. Senki nem hisz a mágusnak, pedig az orruk előtt kopogtat a valóság.


A varázsló meggyászolja elhunyt névrokonát és sarját, az eleinte bizonytalan hódoló az Ő oldalára áll. A mágus azonban nem felejt, hogy mit kívánt tenni vele. Ez undorító árulás, amennyiben az megtévesztő ármány. Sára megkegyelmez neki e percekben?


(Tudom, mit suttogtál a sötétben, 1998)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!