Lábbelipróba a hegyek és völgyek között

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 15. 23:02  •  olvasva: 74

Ez Tünde járata és emeletes.A feljebb lévő szinten cipők vannak, harmincegyesek. Halk zene szól, férfiak vehetik lábaikra e méretet. Hegyekből indul a hegyekbe, a távolsági autóbusz oldalára a tüske felirat van elhelyezve.


Törkölypálinka néhol a kezekben, meg lesz húzva a szesz? A felső részlegre lépcsőzve találhatók a mellékhelyiségek. Zsuzsa vár köztes megállónál és nyer felvételt, szemrevételezi a szabad helyeket. Ez a kezdődő délután kutakodó tenyere, ahogy a székek támláján halad kezeivel.


Féltávnál hátrább jelez neki Csaba, jöjjön ide! Az illat is elég lenne, de becsókolja Őt finoman beljebbre. Az óvatos ajkak alatt a kezek learaszolnak e férfinyakról s a mosoly sandítja Őt itt az ablaknál, nézzen tájat az ülés mellől és szépen kéklik e női mellény árnyéka a székben. Csabi meg szeretné nyitni a barátkozás pecsétjét, viszont ostromra kapja el Zsuzsinál az ajakszéleket.


A mélyülésbe hajlott csók végéhez közeledve a négy kerék fennsíkra érve a percek csűrrel szemeznek és ez egy nagy megálló a hegyek mellett. Tündi leadja a műszakot, mert Zsuzska veszi át a helyet. Szünet, amíg leszállnak az utasok s a lány az indulás előtt még Csabában elmélyed. A magas fennsíkról a nő kettő óra múlva kell induljon magasabb hegyekre.


(Méretes sebességváltó hetedik fejezet, nemcsak álom. Ez vegyes)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!